Krmivo pro hlodavce Recenze Alfavet Rodicare Akut 15 ml

Recenze Alfavet Rodicare Akut 15 ml

Rodicare Akut slouží k doplnění výživy o rostlinné složky, které přispívají k regulaci narušených trávicích procesů. Díky vyvážené kombinaci rozmanitých rostlinných složek s inaktivovaným droždím předchází Rodicare Akut téměř všem zažívacích poruchám. Díky formě olejových kapek mohou obsažené byliny obzvlášť rychle rozvinout své blahodárné účinky proti nadýmání a jiným zažívacím potížím.…

Registrovaný uživatel26. března 2025

Koupeno na doporučení veterinární ordinace. Příjemně velké balení, nevěděla jsem, zda ho budu potřebovat. Nakonec jsem asi týden používala. Součástí je i stříkačka na aplikaci

Když bylo morčák nemocný, nějakou dobu mi to bez problémů baštil. Ba naopak mi to cucal jako dítě lízátko. Jakmile se ale dal relativně zdravotně do kupy, začal mi kapky odmítat, prskat a pak i kousat, když jsem mu je ještě z důvodu antibiotik chtěla nějakou dobu dávat. Zbylo mi toho ještě poměrně dost. Ale teď, pokud jen vidí krabičku, nebo kapky cítí, nemám šanci ho už ani chytnout. Zbytek budu tedy nejspíš nucena vyhodit.

Registrovaný uživatel14. srpna 2024

Mám jej stále v činčilí lékárničce. Je to super přípravek jako první pomoc při všem co se týká trávení hlodavců. Průjem,zácpa,rekonvalescence,srovnává trávení.

Super přípravek

dopiss28. ledna 2024

Pomahaji pri obcasnych prujmech u kraliku.

vrybkav5. ledna 2024

Používám vždy při náznaku problému. Super aplikace

Registrovaný uživatel26. srpna 2023

Podporuje zažívání králíka

Registrovaný uživatel1. ledna 2023

Zabere během chvilky; upraví zažívání.

Registrovaný uživatel21. října 2021

Doporučuji na to na co se má použít.

Registrovaný uživatel2. října 2021

Morcatům moc chutnají, maji dobrý tvar a diky tomu si nevybiraji....

Registrovaný uživatel16. srpna 2021

Králíkům chutná, takže není problém kapky do nich vpravit. Pokud se podá včas, dokáže zabránit trávícím problémům králíků (nadýmání, průjem nebo naopak nechutenství). Mám s ním velmi dobré zkušenosti (chovám zakrslé králíky již 6 let), dokonce jej používá i veterinářka, jako součást okamžité pomoci při problémech.

Bohužel, špatná dostupnost přímo na prodejnách potřeb pro zvířata, nutno objednat přes internet. Tzn. buď mít doma neustále jedno balení - s dostatečným množstvím, nebo čekat na objednávku přes e-shop. Bohužel, vzhledem k tomu, že je to nutné podat co nejrychleji je druhá možnost nedostačující.

Bylo by dobré rozšířit sortiment na prodejnách i o základní "léčiva" i pro jiná zvířata, než jsou psi a kočky. Tyhle produkty se nezkazí během týdne.

Registrovaný uživatel18. prosince 2020

Od Rodicare toho používáme hodně, máme 4 morčata, tak je dobré mít ho v lékárničce. Žádný z přípravků nás nikdy nezklamal tak ani tento. Rozhodne doporučuji.

Registrovaný uživatel1. října 2020

vhodné při jakékoliv nemoci na podporu chuti k jídlu