Tablet Recenze Alcatel 1T 10 8082

Recenze Alcatel 1T 10 8082

Alcatel 1T 10 je s hmotností 415 gramů jedním z nejlehčích 10'' tabletů na trhu. Nechte se unést jeho ostrým a jasným 10'' displejem s vysokým rozlišením a užívejte si hodiny sledování, streamování a hraní, díky baterii s dlouhou výdrží (4000 mAh). Pomocí režimu ochrany zraku Eye Care omezíte vystavení očí škodlivému modrému světlu. Režim ochrany zraku Eye Care filtruje modré světlo vyzařované…

3 recenze

Registrovaný uživatel3. března 2020

Pomalej a neskutečně zmatenej, mám ho cca 8hodin a jsem na prášky už teď. Absolutně nechápu,že se ještě něco takového v dnešní době prodává. Kdyby šla vymazat i ta jedna hvězdička,tak ji okamžitě mažu. Neskutečnej křáp. Tak jen pro informaci. Tak už jsem s ním praštil o radiátor a mám konečně klid uf.

Měli by k tomuto výrobku dávat min.500tbl.xanaxu na nervy. Jinak si myslím, že tento přístroj nemá v domácnosti dlouhou životnost. Cena by měla být někde mezi 500 až max. 800,-kč.

Registrovaný uživatel28. března 2019

- výhodný poměr cena/výkon - snadno ovladatelný - rychlý - dobrá grafika

- zatím bez

Varianta 16 GB WiFi černý (8082-2AALE11)