Uzasna hra,syn ji ma moc rad.Celkem i dobre provedeni,material a rychle smontovani. Zadny problem,za chvili uz jsme hrali.

Albi Stolní fotbálek pro 2 je vhodný pro nenáročné uživatele a děti, kteří ocení jeho jednoduchost a zábavnost. Někteří zákazníci však upozorňují na problémy s kvalitou zpracování, zejména při sestavování a stabilitě. Pro ty, kdo hledají odolný a bezproblémový produkt, může být tento fotbálek zklamáním.
Super,dá se snadno slozit,dobra cena
- Za tu cenu dobré
- Děti baví a mě také
- Spodní část fotbálku je z překližky, která nesedí úplně nadoraz, tudíž je povrch mírně prohnutý, ale u hry to zas tak nevadí.
- Při prudší ráně míček občas vyletí ven z brány a je nutné ho honit po podlaze. Já jsem díry ze stran zalepil a je po problému.
základna kosodélník, nešlo ani sestavit dle vyvrtaných děr pro šrouby
Produkt nás nemile překvapil. Nešel sestavit - připravené díly neodpovídali připraveným dírkám pro šrouby ( hřiště bylo moc malé ). U počítadla stejný problém - dírky neodpovídali. Šikovný děda musel vytvořit díry nové a poskládat to pro nás. Držadla jsou nestabilní, po prvním víkendu je 1. uvolněné.
Škoda, asi jste inovovali části, ale zapomněli jste pozměnit i zbytek.
Ani nedostal prostor abych nějaké našel.
Skončil jsem u prvního kroku při sestavování. Hrací plocha je kratší než stůl samotný a celkově je to hrozný aušus (na jeho obranu co za ty peníze čekat)
Budu dětem šetřit desetikoruny a až vyrostou pošlu je na opravdový do herny.
Velká radost, zboží vporadku. Doporučuji
Doporučuji obchod
Byl to dárek a splnil očekávání.
Zle navrtane diery, aj v druhom vymenenom kuse
Hrajeme s dětmi denně,byl to pro ně krásný dárek k Vánocům.
Pěkné a robustní provedení za super cenu.
Rozvíja pozornosť.žiadne
Byl to dárek pro manžela a dceru a opravdu mně mile překvapil. Pěkný a bytelný, lehká montáž i bez návodu. Chtěla jsem trochu nostalgie a myslím, že je mnohem lepší než ty retro plastové z 80.let.
Jako každý kdo má rád kvalitu i tady jsem našla malé nedostatky: aby se při hře neposouval po stole, hodily by se protiskluzové nožičky (dolepíme si sami) a při gólu se míček nezachytí v brance, ale prolétne skrz a věčně ho hledáme po zemi. Manžel doladí přišroubováním gumového pásku :)
Doporučuji, jsme spokojeni.
Je menší než jsem čekal. Je to spíš taková blbinka, než že by se na tom dalo regulérně s někým soutěžit.
cena dobrá
je to maličké
bude Ježíšek
Opravdu malé...
Byl objednán jako dárek k narozeninám pro manžela.Byla to dobrá volba.Dáte si ho na stůl,pohodlně se usadíte a zápas může začít.Užije se u toho hodně legrace.Fotbálek si zahrála i babička,které je 80 let.Výhoda je,že není velký.Po skončení hry ho dáte do krabice a uložíte třeba na skříň.
- kvalitní výrobek
- rychlé dodání
- překvapila mě velikost, čekala jsem větší, ale byla to moje chyba...nevšimla jsem si rozměrů