Stolní fotbal Recenze Albi Stolní fotbálek pro 2

Recenze Albi Stolní fotbálek pro 2

Stolní fotbálek je menší variantou klasického stolního fotbalu, který jistě znáte z nejedné hospůdky. Je určen pro dva hráče. Dobře se ovládá – madla se lehce otáčí a snadno si ho zahrajete jak na stole, tak i na zemi. Fotbálek se prodává rozložený, ale je lehké jej sestavit.

sarkamikusova19. listopadu 2024

Super,dá se snadno slozit,dobra cena

prozeman16. ledna 2024

- Za tu cenu dobré - Děti baví a mě také

- Spodní část fotbálku je z překližky, která nesedí úplně nadoraz, tudíž je povrch mírně prohnutý, ale u hry to zas tak nevadí. - Při prudší ráně míček občas vyletí ven z brány a je nutné ho honit po podlaze. Já jsem díry ze stran zalepil a je po problému.

Registrovaný uživatel16. ledna 2023

základna kosodélník, nešlo ani sestavit dle vyvrtaných děr pro šrouby

Registrovaný uživatel2. ledna 2023

Produkt nás nemile překvapil. Nešel sestavit - připravené díly neodpovídali připraveným dírkám pro šrouby ( hřiště bylo moc malé ). U počítadla stejný problém - dírky neodpovídali. Šikovný děda musel vytvořit díry nové a poskládat to pro nás. Držadla jsou nestabilní, po prvním víkendu je 1. uvolněné.

Škoda, asi jste inovovali části, ale zapomněli jste pozměnit i zbytek.

študák.raz.dva.tři25. prosince 2022

Ani nedostal prostor abych nějaké našel.

Skončil jsem u prvního kroku při sestavování. Hrací plocha je kratší než stůl samotný a celkově je to hrozný aušus (na jeho obranu co za ty peníze čekat)

Budu dětem šetřit desetikoruny a až vyrostou pošlu je na opravdový do herny.

Registrovaný uživatel2. prosince 2022

Velká radost, zboží vporadku. Doporučuji

Doporučuji obchod

Registrovaný uživatel5. listopadu 2022

Byl to dárek a splnil očekávání.

Registrovaný uživatel5. srpna 2022

Zle navrtane diery, aj v druhom vymenenom kuse

Registrovaný uživatel8. února 2022

Hrajeme s dětmi denně,byl to pro ně krásný dárek k Vánocům.

Registrovaný uživatel27. ledna 2022

Pěkné a robustní provedení za super cenu.

Registrovaný uživatel9. prosince 2021

Rozvíja pozornosť.žiadne

Registrovaný uživatel6. ledna 2021

Byl to dárek pro manžela a dceru a opravdu mně mile překvapil. Pěkný a bytelný, lehká montáž i bez návodu. Chtěla jsem trochu nostalgie a myslím, že je mnohem lepší než ty retro plastové z 80.let.

Jako každý kdo má rád kvalitu i tady jsem našla malé nedostatky: aby se při hře neposouval po stole, hodily by se protiskluzové nožičky (dolepíme si sami) a při gólu se míček nezachytí v brance, ale prolétne skrz a věčně ho hledáme po zemi. Manžel doladí přišroubováním gumového pásku :)

Doporučuji, jsme spokojeni.

Registrovaný uživatel9. prosince 2020

Je menší než jsem čekal. Je to spíš taková blbinka, než že by se na tom dalo regulérně s někým soutěžit.

Registrovaný uživatel29. října 2020

cena dobrá

je to maličké

bude Ježíšek

Registrovaný uživatel31. května 2020

Opravdu malé...

Registrovaný uživatel19. listopadu 2019

Byl objednán jako dárek k narozeninám pro manžela.Byla to dobrá volba.Dáte si ho na stůl,pohodlně se usadíte a zápas může začít.Užije se u toho hodně legrace.Fotbálek si zahrála i babička,které je 80 let.Výhoda je,že není velký.Po skončení hry ho dáte do krabice a uložíte třeba na skříň.

Registrovaný uživatel5. června 2019

- kvalitní výrobek - rychlé dodání

- překvapila mě velikost, čekala jsem větší, ale byla to moje chyba...nevšimla jsem si rozměrů