Špatně opracované dílky, dokonce některé z jiného materiálu.
Už bych nekoupil

Albi Jenga barevná s kostkou je zábavná hra, která oslovuje široké věkové spektrum a podporuje rodinnou interakci. Většina recenzentů oceňuje její napínavost a schopnost rozvíjet motoriku dětí. Přesto se objevují výtky k nekvalitnímu zpracování některých dílků, což může ovlivnit celkový zážitek ze hry.
Špatně opracované dílky, dokonce některé z jiného materiálu.
Už bych nekoupil
Je to krásná hra u které se opravdu pobaví celá rodina. Já a moje děti máme doma tu základní a tak jsme chtěli zkusit tu těžší verzi. No byla to sranda a děti ji chtěli hrát stále dokola nakonec jsme u ni strávili 3 hodiny, ani jsme nevěděli jak. Tato Jenga je těžší v tom, jakou barvu hodíte, takovou musíte z věže vyndat.
Super hra pro rodinu, pro rozvoj motoriky.
Zábava pro celou rodinu.
S produktem jsme spokojeni.
Se zvyšující se hladinou alkoholu prověří Vaši schopnost soustředěn
Hned jsme se s manželem pohádali, zda si nepomáhá 2.rukou
Skvělá hra pro děti i dospělé, vždy se u toho zasmějeme jsme pěkně nervózní komu to spadne.
Hra je pro celou rodinu od vnoučat po prarodiče a verze s barevnými kostkami je zábavnější a napínavější než tatáž hra s kostkami jednobarevnými.
Doporučuji pro všechny věkové skupiny.
Dceru (4 roky) hra zaujala.
výborná hra pro celou rodinu