Diář Recenze Albi Deníkodiář Taťány G. Brzobohaté A5 týdenní 2023

Recenze Albi Deníkodiář Taťány G. Brzobohaté A5 týdenní 2023

Autorský deníkodiář Taťány Kuchařové 2023 kombinuje možnost plánování do týdenního kalendáře a zároveň zahrnuje prostor pro běžné zápisy, poznámky a motivační plány. Diář je opatřen gumičkou a obsahuje dvoustrany s motivačními radami autorky a dvoustrany s cestovatelskými zajímavostmi, jež uživatele provedou místy, která Taťána osobně navštívila. Stránky obsahují komentáře, rady, doporučení a…

Registrovaný uživatel10. března 2023

Diář je moc hezký, kvalitní provedení a přehledy a prostorný na poznámky. Prostě super.

Registrovaný uživatel13. února 2023

Deník jsem darovala a měl velký úspěch.

Registrovaný uživatel22. ledna 2023

Zaujal mne

Velice hezky zpracované, doporučuji.

Registrovaný uživatel9. ledna 2023

Cena a velikost... Jeden z mála kalendářů který má vertikální řádky a ne sloupce.

Málo vložených citátů,seznam jmen,svátku,vzadu chybí adresář na telefonní čísla.. Vadí mi i víkend v jednom řádku,stačilo by zúžit řádky pro dny v týdnu.

Za 44kc ve výprodeji dostačuje.za plnou cenu bych si ho nekoupila.Mela jsem zájem o Diář Terezy Rak,bohužel vyšlo zbytečně málo kusů.Pokzd někdo zase vydá tak skvělý diář prosím vytiskněte jich víc !!!

Registrovaný uživatel27. prosince 2022

Přehledné,zajímavé

Použiji jako dárek

Registrovaný uživatel18. září 2022

Minuli rok sem zakoupil , tak kupují jako dárek