dětská židle Recenze Alba CR Fuxo V-Line

Recenze Alba CR Fuxo V-Line

Dětská židlička Fuxo splňuje veškeré požadavky zdravého sezení během růstu dítěte a je určena pro děti od 6 do 16 let. Židle je v základu osazena plastovými kolečky o velikosti 50 mm, která jsou vhodná pouze na kobercové podlahy. U židle je možnost výškového a hloubkového nastavování click systémem.

Registrovaný uživatel20. ledna 2024

Opravdu lze nastavit dle uvedených parametrů!!!

Snadná instalace, a hlavně lze nastavit individuálně! Skvělá cena za tento produkt, uvažuji o koupi i pro dceru ( volila bych klidnější barvy, ale bohužel). I takto koupim :).

Registrovaný uživatel8. listopadu 2022

Dcera (13 let) je spokojená.

Zatím OK, uvidíme časem.

Varianta oranžová/vínová
Registrovaný uživatel6. ledna 2022

Rostoucí, možnost podpěry pro nohy a nastavení opěradla, kvalitní materiál, nosnost i pro rodiče. Snadné sestavení.

Vybrali jsme dobře, spokojenost po pár měsících užívání. Židle dětem doufám vydrží hodně dlouho.

Registrovaný uživatel25. dubna 2021

Správně podpírá záda

Židle pro zdravá záda školáka

Registrovaný uživatel24. listopadu 2020

Je prostě to ,co jsme chtěli a očekávali od rostouci židle pro syna 6 let-kvalitní !a náš styl:)Také ze strany prodejce ,byla reakce velmi rychlá a dodání proběhlo nad naše očekávání -velice rychle.Doporucila bych ji klidně i sobě na sezeni u počítače:)

Žádné zapory jsme nenašli