Recenze AL-KO GTE 550 Premium

Elektrická strunová sekačka AL-KO GTE 550 Premium umožňuje přesné strunové sekání ve všech polohách. Výhodou je teleskopická hliníková tyč s nastavitelnou rukojetí. Sekačka má výklopnou a sklopnou strunovou hlavici. Elektrická strunová sekačka AL-KO GTE 550 Premium je řešením pro náročné majitele zahrad.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

AL-KO GTE 550 Premium je podle recenzí spolehlivá a kvalitně zpracovaná strunová sekačka s dobrým výkonem a snadným ovládáním. Uživatelé oceňují její stavitelnost a silný motor, i když výměna struny může být náročnější. Celkově se jedná o vhodný nástroj pro náročnější uživatele.

• Kvalitní zpracování
  • Silný motor
  • Dobře stavitelná rukojeť a držadlo
  • Vysoká spolehlivost
  • Snadné ovládání a manipulace
  • Obtížná výměna struny

m.kadlicek11. června 2026

dobře zpracovaný produkt

výměna struny,

jardik.chladek10. června 2026

Výkon sekačky je velmi dobrý a velmi snadno se ovládá, spotřeba struny je taková podle toho jak vysokou trávu vyžínáte. Tuto sekačku jsem používal již 14 roků, došlo k poruše a proto jsem zakoupil ten samý druh.

Karel Palcak30. června 2024

dá se říci,že to je profi nářadí

radost s tímto zařízením pracovat-je to velký pomocník,navíc profi výrobek

Registrovaný uživatel7. srpna 2023

Mám s ním dobrou zkušenost. Vysoká spolehlivost. Nastavení do různých pracovních poloh.

Registrovaný uživatel28. července 2022

kvalita ,cena,

jsem spokojen již druhou sekacku teto značky

Registrovaný uživatel6. června 2022

Strunová sekačka Al-KO GTE 550 Premium je kvalitní, dobře stavitelná, velmi dobré sekání, mohu jen doporučit.

Registrovaný uživatel29. května 2022

Kvalitní výrobek,silný motor

igor.smida8. července 2020

Vyzkoušeno do přerostlé trávy. Jednoduše se nastaví délka rukojeti i poloha držadla. Odvíjení struny poklepem o trávník funguje.