Šatní skříň Recenze AKORD Star šatní skříň s nástavcem 90 cm

Recenze AKORD Star šatní skříň s nástavcem 90 cm

Skříň s nástavcem je vyrobena z kvalitní laminované desky a pečlivě dokončena odolnou ABS dýhou. Šatní skříň lze čistit za mokra bez rizika jejího poškození. V pečlivě navrženém prostoru šatní skříně jsou prostorné police a šatní tyč. Spodní část je vybavená šuplíky.

buy21. listopadu 2025

Za tu cenu jsem spokojený. Kvalita asi jako Sconto aj.

Bál jsem se obchodu díky nemálu špatných recenzí, ale moje zkušenost byla dobrá. Zásilku jsem si zkontroloval a byla v pořádku. Platil jsem raději převzetí.

sarinecka2. srpna 2025

srozumitelný návod na sestavení, dobře zabaleno, sestavili jsme ji ve 2 lidech, vypadají dobře a myslím, že i něco vydrží

šuplíky mají sololitové dno, takže je trochu prohnuté a dře o přední výztužnou příčku, ale na funkci to nemá vliv

hejhuli3. března 2024

Chybějící montážní materiál,stržený závit ve stavitelném pantu,spodní čelní lišta nástavce byla o 5 mm širší,takže po smontování nástavec nesedí na skříni.

Klasický polský nábytek,kde hraje prim cena,nikoliv kvalita.Kdyby ho dcera vehementně nechtěla,tak bych ho v žádném případě nekoupil.Ještě že má bauhaus otevřeno do 21 hod a chybějící věci měli skladem,jinak bych to montoval 2 odpoledne a sháněl truhláře na zkrácení spodní lišty nástavce.Vybavení mám,ale kdo ho nemá ,tak to dohromady nedá. Za mně už nikdy,zlatá Ikea!!!

Varianta dub sonoma/bílá
Registrovaný uživatel2. září 2023

Snadná montáž, i přes menší hloubku je velice skladná.