Za tu cenu jsem spokojený. Kvalita asi jako Sconto aj.
Bál jsem se obchodu díky nemálu špatných recenzí, ale moje zkušenost byla dobrá. Zásilku jsem si zkontroloval a byla v pořádku. Platil jsem raději převzetí.

Za tu cenu jsem spokojený. Kvalita asi jako Sconto aj.
srozumitelný návod na sestavení, dobře zabaleno, sestavili jsme ji ve 2 lidech, vypadají dobře a myslím, že i něco vydrží
šuplíky mají sololitové dno, takže je trochu prohnuté a dře o přední výztužnou příčku, ale na funkci to nemá vliv
Chybějící montážní materiál,stržený závit ve stavitelném pantu,spodní čelní lišta nástavce byla o 5 mm širší,takže po smontování nástavec nesedí na skříni.
Klasický polský nábytek,kde hraje prim cena,nikoliv kvalita.Kdyby ho dcera vehementně nechtěla,tak bych ho v žádném případě nekoupil.Ještě že má bauhaus otevřeno do 21 hod a chybějící věci měli skladem,jinak bych to montoval 2 odpoledne a sháněl truhláře na zkrácení spodní lišty nástavce.Vybavení mám,ale kdo ho nemá ,tak to dohromady nedá. Za mně už nikdy,zlatá Ikea!!!
Snadná montáž, i přes menší hloubku je velice skladná.