Při potížích se zuby

Při potížích se zuby
produkt mi doporučil můj lékař
používám jej 3x denně
Používám pravidelně, na radu lékarnice, u syna, který když nastoupil do školky, tak byl více doma než tam. Několikrat atb.. používame pravidelně 1x denně, zlepšila se imunita, atb neměl uz 2.5roku, většinou, když něco tak to zvládnem se základní léčbou doma, bez návštěvy lékaře.. když se přitíží, zvednu dávku ma 3x denně 1tbl. Užíváme téměř pravidelně od září do jara.
Nasadila jsem jej i otci (58), který je chronicky nemocen se srdcem a trápily ho časté záněty průdušek s následným zápalem plic a hospitalizací, musím podotknout, že jemu to dávám pravidelně , nepřetržitě,do krabičky s léky 2x denně a od té doby,hospitalizován nebyl, když to přišlo, zvládl léčbu s pomocí praktika,opět na radu lékarnice, jsem zvedla dávky ( 6x denně 1tbl do zlepšení) . Za mé tedy, néco do sebe to má, imunitu určitě zlepšuje.
Silicea mi vždycky pomůže,když cítím,že mám oslabenou imunitu,začínám mít rýmu,ucpané dutiny.Doporučuji.
Siliceu mám doma vždy po ruce,protože vždy spolehlivě zabere při prvních příznacích nachlazení,chřipky,ucpaných dutin.
Nejsme vůbec nemocní