Homeopatikum Recenze AKH Hypericum perforatum 60 tbl.

Recenze AKH Hypericum perforatum 60 tbl.

AKH Hypericum perforatum je homeopatický přípravek. Výrobek obsahuje Hypericum perforatum, který napomáhá k normálnímu trávení, dýchacímu systému a močovým cestám. Balení obsahuje 60 tablet.

lenka.loki4. října 2025

Kdo má rád homeopatika na neurologické potíže dobré

Registrovaný uživatel22. července 2025

homeopatikum bylo pro maminku a po dvou dnech hlásila ústup neurologické bolesti

Snad jen, že v Dr.max mi odmítle homeopatikum vydat bez receptu, přestože mne paní doktorka ujistila, že není na předpis. On-line u konkurence objednáno a doručeno bez problémů.

DHrabankova9. dubna 2025

pomáhá........

Marcela.Vasilevova6. července 2024

Žádné výsledky

Registrovaný uživatel19. listopadu 2022

Zakoupila jsem na základě zkušenosti pro kamaráda, po ošklivém pádu. Ihned byl ošetřen v nemocnici s tabletkami na bolest. Bohužel mi druhý den volalo naražených 95 kilo živé váhy, které má nepráškovou slabost. Po aplikaci se v klidu vyspal a dokonce se ráno zvládl ohnout pro zatoulané homeopatikum. Cítil se mnohem lépe. A hlásil mi zlepšení stavu, které každým dnem nabíralo na intenzitě. Na bolest a úrazy skvělá věcička :-)