Vhodné při úklidu.

Univerzální čisticí prostředek AJAX Boost Vinegar & Levander je podle recenzí vysoce účinný při odstraňování špíny a mastnoty. Vyniká příjemnou a dlouhotrvající vůní, která zanechává prostory svěží. Zákazníci jej hodnotí jako spolehlivý a vhodný pro běžný úklid.
Vhodné při úklidu.
Hezky voní a hlavně zlikviduje všechny nežádoucí pachy.
Jsem ráda, že jsem ho sehnala, protože je z celé řady nejlepší. V obchodech ho nemají.
Krásně voní
Krásně voní, dobře čistí
Krásně voní doporučuji
vůně, která vydrží, výborně čistí
Velká spokojenost s výrobkem
Skvělé mycí schopnosti
Skvělé odmašťovací schopnosti
Velmi příjemná vůně
U tohoto produktu jsem se nejvíce bál, že bude součástí vůně i zápach octu, hned po prvním použití byly moje obavy vyvráceny. Jak jistě všichni co uklízí ví, tyto úklidové prostředky mají jinou vůni (zápach) když jsou koncentrované v lahvi a po zředění a následném vytření.
Podlahy skvěle čisté a odmaštěné. Tak či tak, jednou za půl roku používám profesionální parní čistič na podlahy a detailně i na spáry. Při rozloze mého bytu je to opravdu téměř na dva dny, ale kdo nezkusil, nepozná. Stačí si ho i pronajmout. V takovém případě doporučuji nejdřív vytřít Ajaxem a potom až čistit. Potom znovu stáhnout, to stačí už suchým čistým mopem, nebo hadrou.
Krásná vůně
Krásná vůně, odstraní špínu za mě top
Stejné jako u 2 předešlých.
Mohu jen doporučit.
voní , čistí super