Umělá líheň Recenze Agrofortel WQ-36B

Recenze Agrofortel WQ-36B

Chytrá líheň je určena pro 36 slepičích, husích, kachních, krůtích či bažantích vajec, případně pro 144 křepelčích vajec. Jedná se o plně automatickou líheň a inkubátor. Vejce v líhni se každé dvě hodiny otočí. Tento interval lze změnit v nastavení.

strihani1. srpna 2025

Zatím jsem produkt neobdržel

Marcela Havlová15. května 2025

Špatný návod, těsně před líhnutím přestala fungovat

cizek.vodice29. března 2025

Nutná kalibrace, poté v pohodě

chmela.m12. října 2024

Nedostatečný návod, minimum informací pro začátečníky chybí důležité informace, které si zákazník musí obstarat jinde. Za mě špatně! Rady, tipy, těch minimum, kupoval jsem to tatínkovi kterému je 71 let, sám by to nedal… Doporučuji zapracovat na návodech, umělá kvočna byla bez návodu úplně.

Mirin26. června 2024

Relativně jednoduchý provoz, přehledné ovládání.

Horší možnost regulovat vlhkost. Asi by to chtělo možnost lepšího regulovatelného odvětrání.

Jinak spokojen a doporučuji. Velmi dobrý poměr cena / výkon a dobré zpracování.

zdenka.rusova1. února 2024

zatím jsem nevyzkoušela

super návod a vypadá ,že ovládání je jednoduché, zatím jsem nestihla vyzkoušet

Registrovaný uživatel20. dubna 2023

36 vajec k líhnutí plně dostačuje. Zatím se s tím snažím získat praxi. Jsou automaticky otáčeny vejce, jen nikdy nevím zda je to dostačující, pro odchov. Dobře se omývá.

Jen mi trošku přijde hlučný, ale nemám jinak s čím porovnat.

Uvidíme jak dlouho bude sloužit.

Registrovaný uživatel20. března 2023

Přijatelná cena. Funkční alarmy.

Při chvilkovém vypnutí se vymaže počítadlo dnů. Samovolně se změnil náklon vajec. Držák vajec je dost nestabilní.

Registrovaný uživatel14. ledna 2023

Zatím nemůžu posoudit, ještě není zboží otestováno.

Zatím nemůžu posoudit, ještě není zboží otestováno.

Jsem nespokojený s expedicí ze strany firmy, nikoliv dopravce. Zvolil jsem doručení do uložiště, přesto firma to posíla na adresu adresáta, což mi hodně zkomplikovalo situaci! Velmi suchá omluva, která mě dokázala ještě víc vytočit. Poprosim aby pan Pavel F. už raději nevyjadřoval.