kurník Recenze Agrofortel Izmir 200 x 120 x 90 cm

Recenze Agrofortel Izmir 200 x 120 x 90 cm

Maxi kurník Izmir až pro 8 slepic obsahuje trojhnízdo. Na obytnou část navazuje velký výběh. Odolná konstrukce z masivního dřeva zaručuje velkou pohodu pro vaše slepičky v kurníku. Kurník je velmi prostorný.

Fanda2. října 2025

Kvalitní zpracování, jednoduchá montáž, dobrý přístup k vejcím

Vhodný maximálně pro 3 slepice,né 8 jak je uvedeno

Josef Beran30. května 2024

Vzhledově hezký.

Uvedené rozměry neodpovidají realitě.Délka i šířká menší.Materiál nekvalitní,nestabilní.Posuvné vstupní dveře do strany věčně zanešené,takže nelze zavírat a musí se neustále čistit,díky malým rozměrům nepřístupné čištění pod domkem ve výběhu.Už při sestavovaní chybělo madlo na posuvném zakrytí okna,přiděláno sponami.Pro morčata by byl pěkný.

xjandikr10. května 2024

Pouze vzhledově hezký

Hrozně chatrné, nedostatek vrutů dle manuálu. Nesedí zástrčky.

Za ty peníze to opravdu nestojí. Musel jsem to vyztužit a upravit neboť latičky ze kterých to je jsou suk za sukem. U prodejce je uvedeno že to celé váží 60kg a proto jsem to kupoval že to bude něco pořádného ale jen lákadlo pro kupujícího. Za mě jsem to měl hned vrátit.

Registrovaný uživatel23. února 2023

Neodpovídají deklarované rozměry, kurník je o dost menší.

Registrovaný uživatel18. února 2023

Má i oplocený výběh pro bezpečí, je vyvýšený, tak nemusím lézt po čtyřech, vrabci se nedostanou na krmení do voliéry, když dám 2 kolečka budu moct popojíždět po zahradě.

nevím žádný

Elegantní, úžasně navržený, krásná rekvizita do zahrady. Potěší oko i duši.