Recenze Agrofortel Automatická dvířka na otevírání a zavírání kurníku 2.0 komplet

Automatická dvířka pro otevírání kurníku s patentovanou technologií. Chrání slepice před liškou či lasičkou. Zařízení běží na bezpečném napětí - napájení 4x AA baterie. Vylepšené zařízení 2.0.
Porovnat ceny 4 005 Kč

Registrovaný uživatel13. listopadu 2024

První dvířka od této firmy nefungovala a byly s tím jen a jen problémy! Bohužel byla namontována až po uplynutí reklamační doby a tak nešlo reklamovat a po dohodě s technikem firmy, by oprava byla nerentabilní... Proto jsem zakoupil Automatická dvířka novější řady - ovládání bez nutnosti sundavat kryt. Ovládání je teď mnohem lepší...Větší displej, ukazuje to i stav baterie. Zatím vše funguje bez problému a jak má! Mnohem tišší zavírání dvířek - žádné harašení plechu.

Po telefonu mně bylo sděleno, že lze koupit jen ovládací jednotku, když už stejná dvířka mám z předchozího nákupu. NELZE! Na stránkách není nic takového možné. Žádnou jinou alternativu firma na stránkách nenabízí. Prostě musíte objednat komplet... Takže, kdyby někdo potřeboval nová dvířka včetně vodících lišt, jsou u mne k dispozici... /smajl s vyplazeným jazykem /

Registrovaný uživatel4. listopadu 2024

došly rychle, cena vyšší, ale nevadí

návod nedokáži najít ani stáhnout, zatím se otevírají jak chtějí, servisní podpora mne odkázala na diskuzi, kde návod taky není. Nemáte někdo návod ?

Včer musím honit a sbírat slepice po celé zahradě, mám podezření, že se zavírají brzy, nedokážu nastavit. Bez návodu to nekupujte !

Registrovaný uživatel1. ledna 2023

Zatím fungují bez chyby.Příliš krátká zkušební doba.

Registrovaný uživatel13. prosince 2022

Dvířka jsem si vybral abych nemusel chodit chodit pokaždé otevírat a zavírat slepice. Zatím jsem velmi spokojen. Doufám, že to dlouho vydrží.

Displej není v češtině, ale nahrazuje to výborný český návod.