Odpuzovač zvířat Recenze AgroBio Opava Atak odpuzovač divoké zvěře 500 ml

Recenze AgroBio Opava Atak odpuzovač divoké zvěře 500 ml

Odpuzovač divoké zvěře je přírodní odpuzovač srnek, zajíců, divočáků a další divoké zvěře. Účinný repelent proti okusu, přípravek pro ochranu stromů, keřů, sadů, vinohradů nebo lesních porostů, proti okusu, ohryzu stromů srnkami a zajíci nebo proti poškození pozemku, louky, zahrady divočáky. Pachový odpuzovač nejen srnčí zvěře se může používat celý rok a má okamžitý účinek.

Registrovaný uživatel29. září 2023

Zatí se čeká na vísledek

Registrovaný uživatel27. září 2023

smrdí a nefunguje

Přípravek jsem aplikoval 1. 1m od díry v plotu, 2. na okraj nejdůležitějšího záhonu a 3. cca 5m vedle k dalším záhonům. Po první noci byl hlavní záhon kompletně zoraný, většina ředkví vytrhaná a veliké rajče taky. Smrad jsem sám cítil po větru na 10m a kanec si klidně reje 1m od toho. Vyhozené peníze.

Registrovaný uživatel1. července 2023

Bestie chodí ožírat dál. Dá se říci účinek asi 50%

Registrovaný uživatel19. srpna 2022

Vůbec nepomohlo.Stromky srnky ničily jako před tím. Rozmístili jsme přesně(I více) podle návodu. Postřik opakujeme po týdnu,ale nic platné.

Registrovaný uživatel30. června 2022

Smrad opravdu veliký, ale srnkám to vůbec nevadilo a sežraly vše i přímo na porostu u kterého tento odpuzovač byl. Velké zklamání nad nefunkčností.

Zdeněk Demko19. dubna 2022

Naděje

Nevím jak co,ale divočáky to určitě neodradí

Příjezdovou cestu k chatě přes louku mi rozryla prasata,drny jsem převrátil, příjezd opravil, koupil přípravek a umístil pachové sloupky,za čtyři dny poryto opět a ještě víc ,tak nevím kde udělali soudruzi chybu

Registrovaný uživatel24. října 2021

jsme spokojeni. Zatim u nás divočaci nebyli. Doporučiji.

Registrovaný uživatel6. července 2021

lehké upevnění a nastavení.

nastavení ve vinohradu to moc ne snad brzy vyprchalo nevím srnky se objeví.

uvidíme jak to bude dál zatím chodí ale nežerou.

Registrovaný uživatel9. června 2021

nezapáchá lidem v okolí, snadná aplikace.

yatím nevím o žádných

funguje jak jsem čekal