Recenze Agro Vitality komplex rajče a paprika 1 l

Agro Vitality Komplex Rajče a paprika je jedinečný přípravek ideální pro všechny druhy rajčat a paprik. Nejedná se o běžné hnojivo. Vedle hlavních živin a mikroprvků obsahuje tzv. urychlovač růstu.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 11 recenzí pomocí Seznam AI

Agro Vitality komplex rajče a paprika je podle recenzí účinné hnojivo, které podporuje zdravý růst a bohatou plodnost. Uživatelé si chválí jeho tekutou formu, příznivou cenu a nízké dávkování. Produkt je vhodný i pro další rostliny, což z něj činí univerzální volbu pro zahrádkáře.

• Účinné na podporu růstu a plodnosti rajčat a paprik
  • Podporuje zdravý vzhled rostlin
  • Vhodné i pro bylinky a pokojové rostliny
  • Tekutá forma umožňuje snadné rozmíchání ve vodě
  • Příznivý poměr cena/výkon díky nízkému dávkování
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

LAKEF7. července 2024

Používám tento výrobek už mnoho let a za jiný bych ho nevyměnil. Rostliny jsou zdravé i bohatší na plody.

vera.simane1. června 2024

Všechny druhy AGRO VITALITY jsou perfektní.

Panský V17. března 2024

Ještě jsem ho nepoužil

Registrovaný uživatel13. srpna 2023

Rajcatum ocividne chutna, krasne rostou

Registrovaný uživatel17. července 2023

Jsem ráda že jsem si Agro vitality komplex na rajčata a papriky koupila, je to skvělý výrobek! Při pravidelném používání jde krásně vidět jeho účinnost. Poměr cena /výkon je u něj opravdu vynikající (dávkování zde není nijak vysoké - 2 víčka na 5 litrů. U Agro vitality komplexu pro všechny rostliny se dává na 1 litr 1 víčko a byl tak rychle pryč). Perfektně prospívá zdaleka nejen rajčatům a paprikám, například bylinky po něm rostou také skvěle.

S tímto hnojivem speciálně vytvořené pro papriky a rajčata jsem nadmíru spokojená! Stačí ho poměrně málo a výsledek je opravdu po pravidelném používání znát. Hnojivo má výborné dávkování - stačí nalít dvě víčka do 5l vody. Vyzkoušela jsem dříve Agro Vitality komplex na všechny rostliny a musím říct že tento druh se mi zdá lepší a to nejen na papriky a rajčata! Je fajn i na bylinky kterým moc prospívá a díky své dobré zkušenosti ho občas dám i pokojovkám které pak začnou rychleji kvést. Vřele doporučuji!

Registrovaný uživatel7. června 2023

mám chvíli ,nelze hodnotit.

Registrovaný uživatel30. května 2023

Tekutý, tzn. okamžitě rozmíchatelný ve vodě, příznivá cena vs. dávkování

U hnojiva vlastnostem a prospěchu člověk spíš věří, než že by si mohl ověřit jeho skutečný přínos. Navíc když ho kombinuji s dalšími hnojivy.

Registrovaný uživatel21. června 2022

Paráda , rajčata rostou jak z vody a papriky to je krása

Lenka230921. května 2022

Doporučuji všem tento produkt. Používám ho již několik let : květiny mají více květů a rajčata hodně plodů a listy nevadnou.

Nevím o nedostatcích. Žádné jsem po léta neobjevila..Naopak.

Doufám, že jeho výroba neskončí !

Registrovaný uživatel20. května 2022

Účinné