Hrubou strukturu substrát nemá.
Na Phalaenopsis a podobné je těžko použitelný. Na Cymbidium použít půjde.

Substrát pro orchideje Agro má smíšené recenze, někteří zákazníci chválí jeho kvalitu a prospěšnost pro růst orchidejí, jiní upozorňují na příliš jemnou konzistenci a nedostatek hrubé struktury. Pro některé druhy orchidejí je vhodný, pro jiné méně. Záleží na konkrétních potřebách pěstitele a druhu orchideje.
Hrubou strukturu substrát nemá.
Na Phalaenopsis a podobné je těžko použitelný. Na Cymbidium použít půjde.
kupuji na přesazování orchidejí, protože obchod, kde nakupujeme zahradnické potřeby má tuším jen tento druh,, ale -orchideje každoročně kvetou, je rozhodně lepší než ten, co jsem minule koupila v supermarketu XXXX.
Zdá se vporadku, orchidej přesazena, uvidime jsk dal
Málo kúry, hodně zeminy. Tento substrát již nekoupím.
Na orchideje akorát.
již jsem ho použil
Dobře rostou .
Ráda bych se zeptala, jak mám správně zalévat orchideje, protože je tento substrát jiný, já měla dříve jen kůru, děkuji.
nadýchaný substrát
Orchideje v něm prospívají, kvetou krásně
Kytky i já jsme spokojené
Jedná se o drť něčeho nespecifického.
Substrát je k ničemu, orchideje potřebují dýchat v tomhle by se udusili.
Zbytečně vyhozené peníze
Příliš jemná konzistence substrátu. Pro orchidee preferuji hrubší, vzdušnou strukturu.
Kvalitni
Kvalitni,rychle dodani
Jak schánět kůru a jiné věci které patří do orchidejí.Takle je to v jednom pytli.Orchydej pěkně drží a hezky se my vyndavá z kelímků.