Insekticid Recenze Agro Natura přírodní prostředek na smutnice 50 ml

Recenze Agro Natura přírodní prostředek na smutnice 50 ml

Agro Natura na smutnice je přírodní přípravek s unikátní recepturou na bázi přírodních látek s příjemnou citrusovou vůní, který zamezí výskytu mušek smutnic. Larvy se po aplikaci přestanou vyvíjet, dospělci do ošetřené zeminy už nová vajíčka nekladou.

stumbauer.stanislav23. listopadu 2025

Nemá žádnou chybu

pavla.mitopulosova17. července 2025

smutnice po 2 aplikacích se výrazně snížily

marketa.rubasova12. května 2025

Funguje to, smutnice téměř vymizely již po první aplikaci. Jen je výhodné použít v kombinaci s lepivými štítky do květináče, na který se smutnice nalepí.

Jan Konečný18. dubna 2025

Zdá se, že opravdu funguje - do 2 týdnů mušky skutečně zmizely. Léčebná kůra má trvat 3 týdny. Příjemně citrusově voní. Žádné z rostlinek nijak neuškodil. Naopak, už jim nikdo neokusuje kořínky. Je úplně přírodní (podle složení jde jen o výtažek z tropické rostliny).

Podle návodu je poměrně dost jedovatý, míchací nástroje i lahvička se musí likvidovat jako nebezpečný odpad. Inu, i koncentrovaný tabák je prudký jed.

Mohu doporučit každému, u koho se mušek smutnic zabydlelo víc, než je zdrávo (rostlinám i lidem).

milavola28. března 2025

Zatím jsem nepoužila.

existuji22. března 2025

funguje to

kudrlova.jana11. prosince 2024

pěkně voní a hlavně, na mušky skutečně zabírá

Musí se častěji aplikovat aby hmyz zmizel.

Registrovaný uživatel8. září 2024

Bohužel, Smutnice mám stále v květináčích i když o něco méně.

Registrovaný uživatel5. srpna 2024

Doufám, že prostředek mi pomůže v boji se smutnicemi u květin.

j.pol1. května 2024

použil jsem a smutnice jsou pryč

nefunguje přesně podle návodu

miroslav.fof11. března 2024

Použil jsem tento produkt poprvé.Pěstuji bonsaje a smutnice jsou problém. Tento prostředek ( na rozdíl od jiných) stoprocentně funguje. Dávám jedničku.