Recenze Agro Floria Hnojím 1x ročně 2,5 kg

Trávníkové hnojivo Agro Floria Hnojím 1x ročně se vyznačuje vysokou kvalitou a špičkovým zpracováním surovin. Je zárukou profesionálních výsledků v péči o trávník. Dlouhodobě působící trávníkové hnojivo kontrolovaně uvolňuje živiny do půdy a poskytuje kořenům trav dávky živin přesně v takovém množství, které je třeba pro sytě zelený a hustý trávník.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Hnojivo Agro Floria 1x ročně je podle recenzí pohodlnou a účinnou volbou pro ty, kdo chtějí minimalizovat frekvenci hnojení. Většina uživatelů oceňuje jeho schopnost podporovat růst trávníku po celý rok, i když někteří zmiňují vyšší cenu. Pro běžné použití se jeví jako spolehlivá volba.

• Jednoduché použití s aplikací pouze jednou ročně
  • Obsahuje všechny potřebné živiny v jedné dávce
  • Vynikající účinek na růst trávníku
  • Granule se nespékají
  • Dlouhodobá podpora růstu trávníku
  • Vyšší cena

svobodova3. července 2026

Zatím nepoužito.

Registrovaný uživatel25. května 2026

Opravdu vydrží podporovat růst trávníku celý rok.

janacackova17. května 2026

Vynikající hnojivo

Lojza13. dubna 2025

Hnojí, nejsou specene granule

Jaroletni hnojivo, vydrzi cca 3 mesice

michal.stary24. června 2024

stačí hnojit 1x ročně

trošku vyšší cena, ale díky četnosti, to je OK

Rád již několk let používám a spokojenost. Občas se hodí na problematická místa přihodit trošku klasického hnojiva. Každopádně jako základ je to super.

ditetovad12. února 2024

Koupila jsem poprvé, zaujalo mne 1x ročně

Registrovaný uživatel5. června 2022

Objednala jsem toto hnojivo poprvé, protože mně zaujala možnost hnojit jen jednou. Obsahuje vše, co bych musela dát ve více dávkách a takhle je to velice pohodlné. Zatím jsem spokojená, vypadá to , že účinkuje jak má.

Zatím spokojenost a dál uvidíme, zatím těžké hodnotit.