Recenze Agados Handy 20

Recenze Agados Handy 20

Agados Handy 20 je kvalitně vyrobený přívěsný vozík. Vozík je vybaven hliníkovými sloupky karoserie, masivní V-ojí a podlahou z kvalitní protiskluzové překližky. Přívěs má využití při přepravě nákladů, při užitečném zatížení 630 kg.

Pavel G.14. října 2025

Zatim nevidim zadne problemy.

Snad vydrzi hodne dlouho.

konecnyjan8. února 2024

za ty peníze supr vozík!!

nedržely boční kulaté odrazky, musí se pořádně připevnit

dobrá volba na příležitostné vožení věcí

Pavel Ženčák19. února 2023

Lehký, snadno se s ním manipuluje, výhodný poměr cena/výkon, navíc jsem ho koupil se slevou (nepatrné poškození). Lze bez nutnosti zásahu do nosných prvků (vrtání do rámu - byl by problém na STK) jednoduše vyztužit ložnou plochu dřevěnými hranolky zasunutými napříč pod podlahu (mám tam 3 ks), zajištěné shora skrz podlahu pomocí vrutů proti posunu. Dále doporučuji doplnit "čudlíky" na bočnice pro možnost zajištění kusových materiálů (dřevo a pod.) případně plachty. Používám několikrát týdně na dopravu dřeva z lesa, štěpkovače do lesa, převoz traktůrku (asi 550 kg), pod něj dávám fošny na roznesení váhy. Podlahu je dobré chránit třeba starým linem.

dle mého názoru jen malé podepření podlahy (takřka bodově nad nápravou). Vyřešeno jednoduše zasunutím dřevěných hranolů 5 x 8 cm do rámu - viz výše. Doporučil bych něco podobného výrobci jako standardní součást - za pár korun hodně muziky. Malá tuhost horní hrany čela a bočnic vyřešena vložením a přinýtováním jeklu (tuším 20 x 20 mm).

Registrovaný uživatel26. dubna 2022

Sedí dobře na silnici když je naplněn. Dobrá cena.

Registrovaný uživatel9. dubna 2022

Nízká cena Lehká konstrukce na manipulaci

Poměr cena-užitečnost výborná.

Registrovaný uživatel17. listopadu 2021

Velká ložná plocha

Nekvalitní výztuhy plochy a malá plocha spoje ložné plochy s nápravou. Při větším zatížení, více jak 500kg vozík nevydrží zátěž a ohne se v místě spojení nápravy s ložnou plochou. Ideální tak akorát pro seno.

Vozík už bych si nekoupil, jsem velmi zklamaný.

Registrovaný uživatel9. července 2021

Parádní, už jsme za tu chvíli hodně odvozili, za ty prachy fakt kvalitní vozík. Unihobby je super prodejce, v Táboře máme jen Baumax a to je oproti tomu tragédie.

Registrovaný uživatel20. června 2021

Splňuje očekávání

Registrovaný uživatel26. května 2021

- vyhovující rozměry - malá hmotnost - manipulovatelnost jedním člověkem

- při prázdném strašně mlátí úchytná oka na ložné ploše - ostré hrany jeklů pod závěsnou hlavou - nebezpečí předření kabelu elektroinstalace - velmi ostré hrany plechové konstrukce

- za nízkou cenu kvalitní výrobek

Registrovaný uživatel16. května 2021

poměr cena x výkon

Registrovaný uživatel22. srpna 2019

- jednoduchý, spolehlivý

- absence pérování

dobrý kompromis mezi kvalitou a cenou, doporučuji ostatním zájemcům