Recenze After Polibek - Anna Todd (2019, brožovaná)

Recenze After Polibek - Anna Todd (2019, brožovaná)

…můj život a moje srdce už nikdy nebudou stejné. Potom, co do nich narazil Hardin, už ne. Tessa má všechno – žije v láskyplném prostředí s chápající matkou a má kluka svých snů, laskavého, milého, kterého jí závidí všechny kamarádky. Lepšího už si ani nemohla přát.

Registrovaný uživatel9. prosince 2020

Do After jsem se zamilovala od první kapitoly. Dříve jsem nikdy moc nečetla, ale After mě ke čtení přivedl. Teď knihy miluju! Celá sérii After má v sobě něco, tak nepopsatelně úžasného. Je z toho cítit láska, emoce, strach, napětí... Zkrátka, nikdy bych si nepomyslela, že jen ze "slov" může být cítít tolik emocí. After se mě příběhově velmi dotklo. A to by kniha měla, takže za mě je to ten nejlepší román, co jsem zatím četla!!!

Registrovaný uživatel14. února 2020

Skrátka dobré.

Registrovaný uživatel7. prosince 2019

Knížku jsem přečetla za dva dny,nedokázala jsem se od něj odtrhnout.Určitě doporučuji zakoupit je daleko lepší než film