Dron Recenze Aerium Max 108 Laser 4K Dual Camera GPS

Recenze Aerium Max 108 Laser 4K Dual Camera GPS

Dron s kamerou Aerium vyniká nejen vychytaným designem, ale i letovými vlastnostmi. Do detailu promyšlené ovládání s pomocí ovladače slibuje nejkomfortnější řízení letounu. Nejvyšší možná vzdálenost dronu od místa vzletu je 800 m, což by mělo být zcela dostačující pro kvalitní záznam letu. Dron zvládá natáčet videa s rozlišením 2048 x 1080.

msilar18. června 2024

Skvělý malý, celkem tichý dron, který poslouchá no slovo, pokud se s ním skamarádíte.

Snad jen příručka pro ovládání by mohla být obsažnější. Bylo třeba dohledat další informace na netu.

Produkt bych rozhodně zakoupil znovu a doporučil ostatním. Na netu najdete návody a ukázky z letů tohoto dronu.

petr.tobias888. ledna 2024

- Problémy s kalibrací - Nepřehledná signalizace (na ovladači funguje v podstatě jen zvuková, co znamená displej nezobrazuje) - Přenos kamery funguje pouze na telefon s 5g - Špatné ovládání (možná špatnou kalibrací, ale z kalibrovat nešel)

Bohužel z dronu jsem byl velice sklamaný. Problémy s kalibrací, s ovládáním a tím vlastně s lítáním celkově. Dron se mi nepodařilo dostat výše než 4m, poté začalo ovládání zvukově signalizovat cosi a dron šel k zemi. Dalším problémem může být i neuvedená skutečnost a sice ta, že přenos funguje pouze s telefonem , který disponuje 5g. Nevím zda není zbytečné ještě zmiňovat dílenské zpracování, ale třeba jedna dosedací ,,packa” nešla úplně narovnat do polohy v které by měla být. Každopádně jsem tímto Vánočním dárkem radost skutečně neudělal a z důvodu nepoužitelnosti jsem jej vrátil. Třeba jsem zrovna natrefil na špatný kus, nicméně jej nemůžu doporučit.

ondrejt30. listopadu 2023

Cena 2 náhradné baterie v cene Senzor na zabránenie kolízie Kufrík

Slabšie letové vlastnosti, šklbanie pri zastavení Automatický návrat je lepšie radšej nepoužívať, dron sa stáva neovládateľný ! Kamera bez stabilizácie, skokové nastavenie sklonu, nejde nastaviť do vodorovnej polohy Nefunguje so staršími mobilmi Slabší návod, chýba popis pokročilých letových módov

Vcelku sympatický produkt pre tých, čo by radi trochu pričuchli k problematike lietania s dronom, žiaden zázrak sa za tú cenu samozrejme čakať nedá.

Charaky jan3. října 2023

dobrá výbava,vzhledově neudělá ostudu.

za mě,už nikdy více,dron si dělá absolutně co chce,nezvládá ani hodně slabý vítr,návrat domů přes gps=letí nahoru místo na pozici odkud odstartoval,práva páčka v dopředu-vzad reaguje opožděně,práva páčka v 0 bodu a dron letí stále vpřed,absolutně nejde vytrimrovat aby stál na místě,po ubráni rychlosti reaguje hodně opožděně (nebezpečí úrazu,nebo nabourání)

za mě,nebezpečná hračka (za dost peněz)

Registrovaný uživatel21. září 2023

vyzkoušeny 4 mobily s androidem, dva ho nevidí a v těch, co ho vidí, nejede ta aplikace, takže sice lítá, ale to je tak všechno, video nebo fotky nehrozí, jenže kupoval jsem ho, abych se naučil to ovládat a nemrzelo mě, když to rozbiju

Registrovaný uživatel17. září 2023

Aplikace Moc nespolupracuje.

Za mne super

Registrovaný uživatel11. září 2023

Z ničeho nic si začne dělat co chce a není ovladatelný Automatický návrat se ještě nepodařil

už bych si ho nekoupil

Registrovaný uživatel24. srpna 2023

Poměr cena / výkon, tři baterie jsou fajn, Detekce překážek

Někdy najde satelity až po několika zapnutí , při deaktivaci GPS někdy neposlouchá, jak by měl, no, ale možná je chyba u pilota :-)