dobrá manipulace,

AERIUM L900 GPS 4K má smíšené recenze, někteří uživatelé chválí jeho stabilitu a vybavení pro rekreační využití, jiní kritizují kvalitu kamery a výdrž baterie. Dron je vhodný pro začátečníky, kteří se chtějí naučit ovládat, ale pro kvalitní videozáznamy je lepší volit model s lepší kamerou a stabilizací.
dobrá manipulace,
Lítá dobře
Video se seká tak že s dronem nejde podle kamery vůbec létat, nemá gimbal, a kamera určitě není 4k nebo 1080p.
Nekupujte si to je to jenom předražená hračka s kterou nic nenatočíte.
Ještě bohužel nic jedná se o vánoční dárek.
Nízká pořizovací cena.
Krátký dosah videosignálu, ztráta kontroly nad dronem.
Nekvalitní kamera bez stabilizace, rozhodně nemá 4K, s bídou 1280x1024.
Quick Shot funkce fungují pouze částečně nebo vůbec.
Jako dron pro naprosté začátečníky super. Naučíte se dron ovládat, základní pohyby i složitější manévry a díky GPS se s dronem celkem dobře zachází. A když s ním někam praštíte, nebude vás to tolik bolet, jako s dronem za 20 tis. Kč. Bohužel videosignál mezi dronem a telefonem je pouze 300 metrů a lehce tak ztratíte nad dronem kontrolu. Je skutečně nezbytné s ním létat tzv. VLOS. Quick Shot funkce fungují tak nějak z části, moc od nich nečekejte. Kamera je naprostá bída, tak pokud chcete úžasné záběry z letu dronem, tak zde je rozhodně nečekejte. Pořiďte něco s tříosou digitální stabilizací (gimbal) a skutečným 4K. Dá se pořídit do 10.000,- Kč v kombu se třemi bateriemi a dobíjecí stanicí. Název uvádět nebudu, kdo chce, poradí se se strejdou Googlem a najde si.
Pokud se přeci jen rozhodnete pro koupi, doporučuji od nějakého "Číňana" dokoupit ochranné oblouky vrtulí. Já pořídil pro dron LyzRC L900 a pasují dokonale. Čím to asi bude?
Po reklamaci zatím OK.
Aplikace v angličtině. V návodu popsána jiná aplikace.
Stabilní let ,displej ukazuje výšku a vzdálenost od ovládání
Baterie nevydrží až 28 minut ale cca 20 , kamera absolutně nepoužitelná přenos obrazu do telefonu se seká a i samotná nahrávka je k ničemu zasekana .dron je tak na to se naučit létat ale na nějake nahrávání zapomeňte .uvádíte 4k a to toto rozhodně není
Dron nedrží ani rovnováhu ve vzduchu...
Kvalita videa a fotografií je katastrofální, video se na mobilu seká že s tím nejde ani létat.
Vydrž baterie je maximálně 15minut.
Hrůza a děs vyhozené peníze!
Nekupujte raději si prihodte peníze a kupte DJI mini 2 zas takový cenový rozdíl už to není.
Je vybaven vším , co pro zábavu uživatel potřebuje . Ze široké nabídky dronů v různé cenové hladině , mne tento model zaujal tím , že byla možnost se s ním seznámit na několika videích a nabídka servisu i prodloužené záruky obchodníka . To je předpokladem slušné životnosti dronu .
Zatím jsem nějaké nedostatky nezjistil .
Doposud jsem létal s RC leteckými modely , což vzhledem k mé své snížené pohyblivosti a věku 82 let , již nemohu . Dron je řešení . Tento zakoupený je můj druhý , ten první byl velmi levný od Wishi v ceně do tisíce korun . Využíval jsem jej zejména v omezeném prostoru uvniř , k tréningu ovládání na přesnost a přistání . Se zakoupeným Aerium L 99 GPS 4K Jsem zatím nevyužil jeho možností a létám s ním také tak . Uspokojil jsem však svoji modelářskou dušičku lepší technikou s většími možnostmi . Ty využiji až na chatě .
Popis zboží nesouhlasí klamání zákazníka bohužel toto používá každý obchod aby prodal...je to smutné
Nákup přímo z Číny za stejný produkt cca třetinová cena
má vše co jsem chtěl
velmi špatná dokumetace ..myslím jak zacházet a naučit se používat Dron
průměr
dron létá zatím podle našich představ
dlouhé nabíjení baterii,tak se hodí dodané tří baterie
Dron byl dárek a splnil očekávání
Veliká spokojenost, rychlé dodání, špičková komunikace.
Vše funguje jak má. Mohou doporučit
Cena a výkon vzájemně odpovídající . Na úrovni odpovídající standardu v porovnání s jinými.
Poněkud problém s párováním s apkou. HFUN se připojí, ale přístroj nereaguje. Připojí se přes Rxdrone.
Vyhovuje pro běžné rekreační využití.
zatím jsem vylítal 2 baterie a vše funguje
chtěl jsem malý dron
Ztrácí signál, sledování osoby nebo nastavení bodů kam má letět nefunguje.
Jsem dost zklamaný podle videa to vypadalo dobře ale asi nějaký vadný kus.