Recenze AERIUM Dewis SQ572 robotický čistič na okna

Robotický čistič na okna Aerium Dewis SQ572 je praktický domácí pomocník, který usnadňuje mytí hladkých skleněných ploch, jako jsou okna, vitríny či zrcadla. Díky svému čtvercovému tvaru se dostane až do rohů, kam jiné tvary strojů často nedosáhnou, takže sklo bude čisté po celé ploše. Přisaje se k povrchu pomocí podtlaku, pohybuje se podle zvoleného režimu a díky automatickému rozprašování vody…
Porovnat ceny 4 890 Kč

4 recenze

Jitka18. června 2026

Rychlé nabití baterie. Čistič je pracant, poradí si i s více špinavým oknem. Skvele vytištěno.

Nemyje rámy oken :)

Čistič doporučuji. Kupovala jsem hlavně kvůli velkým fixním oknům a jsem spokojená

Registrovaný uživatel9. února 2026

Nevyleští rohy a okraje. Vadí i žaluzie.

rraazde26. prosince 2025

nad očekávání, až překvapivě dobré čisticí vlastnosti, baterie má správnou výdrž

snad jen že dávkovač vody je dodáván bez odměřitelnosti dávky a bez otvoru - musel jsem si vyvrtat

Pozvednutím na ještě vyšší úroveň by bylo, pokud by mohl být řízen nějakou aplikací přes wifi (hlavně nahlášení ukončení konkrétní činnosti)

josef20. prosince 2025

Vyzkoušeno na jednom oknu, OK.