Perfektně sedí a funguje
Pračku se sušičkou můžete díky spojovacímu mezikusu AEG SKP11GW umístit nad sebe a ušetřit tak opravdu spoustu potřebného prostoru. Velkou výhodou mezikusu pro spotřebiče AEG je rychlá a snadná instalace i přítomnost praktického výsuvu, jenž slouží jako praktická polička, zde si můžete vaše prádlo odkládat. Uživatele jistě potěší univerzální bílé provedení a celkové kvalitní zpracování tohoto…
5 | 49x | ||
4 | 5x | ||
3 | 0x | ||
2 | 1x | ||
1 | 1x |
Perfektně sedí a funguje
Velmi kvalitní mezikus, kdo nerad čtěte plánky, doporučuji shlédnout video s montáží na you tube.
Počítejte s tím, že mezikus je delší než pračka, takže do prostoru odskočite o dalších cca 10 cm.
Opravdu rychlé jednání, nejlepší cena na netu, zboží skladem.
Snadná instalace, s produktem jsme spokojeni.
Velmi prakticka vec
Rychlé bezproblémové doručení ,jednoduchá montáž, vše perfektně sedí, prostě Aeg
Sedí perfektně
Chtělo by to lepší návod...
Rychlé dodání
Nízká bezkonkurenční cena
Doporučuji
Perfektně sedí
pevné uložení sušičky
Je to super, víc místa, když jsou spotřebiče nad sebou a na vytahovací kus můžu položit koš při vytahování prádla.
přesné provedení, snadná instalace, žádné šrouby
přesné provedení, snadná instalace
Jedná se nejen o funkční prvek (praktické spojení pračka-sušička), ale i designový (výrobek svým vzhledem zapadne a navíc je s vysouvací policí).
Pro ty, co nejsou z návodu moudří doporučuji tento návod trifid2.sweb.cz/susicka/thumb.html
Naše sušička je sice uvedena v tabulce kompatibility pro tento výrobek, ale její nožičky jsme museli vytočit více než jak říká návod (už jsou dost na volno a kynklají se), neboť sušička má vespod u pravé přední nohy plastový výstupek.
Naopak naše pračka v tabulce kompatibility chybí (což je logické, neboť má hloubku jen 40cm) a to i přes to, že jsme jí kupovali jako set spolu se sušičkou a spojovacím kusem (spojovací kus jsme tehdy nevzali, protože jsme plánovali mít oba výrobky vedle sebe, prodavač nám nabídl dodatečnou slevu). V každém případě to na sobě drží dobře. Pokud pračka nabíhá na ždímání, tak se sušička pajtluje hodně (zatím ale v rozumných mezích), když dosáhne konstatních otáček už je to v pohodě.
Pokud šetříte místem, vřele doporučuji.
Vhodné i pro Electrolux.
Sušička na mezikus padla úplně perfektně
Zatím sem nic nenašla
Opravdu doporučuji, ale každý má právo na svůj názor