Pračka Recenze AEG ProSteam L7FBE68SC

Recenze AEG ProSteam L7FBE68SC

Předem plněná pračka AEG Pro Steam L7FBE68SC je vybavena technologií ProSense, která zváží každou várku prádla a automaticky nastaví čas, spotřebu vody a elektrickou energii. Technologie se postará o to, aby prádlo nebylo zbytečně vystavováno dlouhému cyklu praní. Tím se sníží opotřebení vláken a oblečení si zachová po mnohem delší dobu svojí barvu a tvar. Technologie ProSteam nabízí méně žehlení…

CoVybrat.cz
Hodnocení: 86 %Odborná recenze
CoVybrat.cz

Pračka je dobrou volbou pro větší rodiny. Díky jednoduchému ovládání v češtině s ní nebudou mít problém i méně technicky zdatní jedinci. Odstřeďování je natolik intenzivní, že prádlo bude na sušáku rychle suché. Bohatý výběr programů zahrnuje i parní praní. O něco horší je to s hlučností při odstřeďování a svou roli hraje také vyšší pořizovací cena.

Více na CoVybrat.cz

doživotní záruka na motor

nenákladný provoz

velká kapacita bubnu

hlučnější při napouštění a odstřeďování

vyšší pořizovací cena

Registrovaný uživatel28. března 2022

mam dobre zkusenosti pracka je velmi kvalitni,pouzivame ji ob den

Registrovaný uživatel13. března 2022

Pračka mě oslovila hlavně nízkou spotřebou vody i energie. Programy si mohu upravit podle mé potřeby a líbí se mi možnost parního praní.

Registrovaný uživatel12. února 2022

Velmi jednoduché ovládání, oproti původní pračce co jsem měla je tato velmi tichá jen při napouštění a odstřeďování je hluk malinko vyšší což je normální. Za mě skvělá volba.

Registrovaný uživatel12. února 2022

Funkce Design Tichost

Když vám dítě vypne zvuk, těžko se hledá jak go zapnout

Registrovaný uživatel6. února 2022

Dobře se ovládá dostatek programů velký buben prádlo krásně vyprané, nepomačkané prádlo voňavé tiché praní i odstřeďování celkově i hezkáhezká

Pračka koupená na doporučení, jsem s ní spokojená

Registrovaný uživatel16. listopadu 2021

Máme pračku krátce, jenom zatím jedno praní. Ale je to oproti staré pračce opravdu velký rozdíl. Tichá, akorát je slyšet napouštění vody.

Perfektní pračka

Registrovaný uživatel31. října 2021

Pračku jsme koupili na základě recenzí a testů. Je perfektní, při třech dětech pere denně, je tichá a prádlo vyprané skvěle. Koupili jsme jako set se sušičkou T8DBE68SC. Jako dárek bychom měli obdržet 4000 Kč cashback. Vřele doporučujeme

Registrovaný uživatel25. září 2021

Asi dobré programy

Pračka je velice hlučná, hodí se jedině do prádelny, ale ne do bytu.

Kdybych věděla, určitě ji nekoupila!

Registrovaný uživatel25. září 2021

Dělá co ma

Hlucnejsi

Registrovaný uživatel5. srpna 2021

Tichá, úsporná, skvěle pere, kvalitní provedení. Po doprání prádlo téměř suché, takže postačuje poloviční čas v sušičce. Perfektní program na outdoor a funkční oblečení. Menu češtině, kvalitní návod, jednoduchá instalace, aquastop proti vyplavení, parní program a program pro alergiky.

Zatím funguje skvěle, takže nic.

Registrovaný uživatel25. června 2021

tichá, dostatek programů

Registrovaný uživatel11. června 2021

Dobře pere, je tichá, jsem moc spokojená.

Registrovaný uživatel14. května 2021

Vynikající produkt mohu jen doporucit

Registrovaný uživatel4. května 2021

pere pěkně, velký buben,

Registrovaný uživatel8. března 2021

Značku AEG preferujeme jak u pračky, tak i dalších (kuchyňských) spotřebičů. S pracím výkonem jsem velmi spokojená, a to jsem ještě nevyzkoušela všechny programové možnosti.

Trochu nepříjemně jsem byla překvapena délkami pracích cyklů, ale ty, které jsem použila, lze zkrátit (bez újmy na kvalitě praní)

Zatím naprostá spokojenost.

Registrovaný uživatel21. ledna 2021

Velký buben Není tak hlučná

Zatím jsem žádný nenašla

Registrovaný uživatel5. prosince 2020

Velmi tichy chod Hodne programu Pekny design

Registrovaný uživatel4. ledna 2020

Jsem moc spokojená, vždy jsem měla pračku s vrchním plněním,ale plnění ze předu je podstatně lepší.

Registrovaný uživatel3. února 2019

Velký buben

Hluk při napouštění vody a odstřeďování,špatná manipulace s dávkovačem prášku.

Určitě bych se příště nákupu této pračky obloukem vyhnula.