Recenze AEG ProSense L6SE47SCE

Předem plněná pračka AEG ProSense L6SE47SCE s hloubkou 49 cm a technologií ProSense je praktickým řešeším pro běžnou domácnost. Úzká pračka bude vhodná i do mesnších prostor, přičemž nabízí maximální péči o prádlo. Objem bubnu činí 50 litrů a na jeden prací cyklus pojme dostatečných 7 kg prádla. Technologie ProSense zváží každou náplň a snímače upraví délku praní pro optimální péči o vaše…

CoVybrat.cz
Odborná recenze
CoVybrat.cz

Model AEG L6SE47SCE patří mezi kvalitní pračky, které však můžeme zařadit mezi průměr, co se týká hlučnosti nebo pracích programů. Vzhledem ke své vyšší ceně je škoda, že nenabízí parní praní nebo možnost osvěžit prádlo. Nelze ji zařadit ani ke spotřebičům chytré domácnosti - na Wi-Fi ji nepřipojíte. Na druhou stranu potěší množstvím otáček, AquaStopem, dětskou pojistkou, prodlouženou zárukou na motor nebo docela velkou kapacitou. Bohužel tato pračka neumožňuje vestavění.

Více na CoVybrat.cz

Fuzzy logic a ProSense zváží prádlo a upraví množství vody a energie

dětská pojistka

vyšší otáčky a třída odstřeďování B

množství funkcí

program pro praní péřového oblečení

AquaStop

kvalitní pračka

Registrovaný uživatel11. dubna 2022

Malá a tichá

Registrovaný uživatel25. března 2022

kromě ždímání velmi tichý provoz možnost nastavení teploty praní 50 stupňů (kromě standardních 30-40-60-90)

šuplík na prací prostředky spíše designový se zbytečnými díly

po měsíci jsme spokojeni

Registrovaný uživatel23. listopadu 2021

pracka je ticha

Registrovaný uživatel2. října 2021

Tichá, spolehlivá, prima užitečné funkce. Doporučuji.

Registrovaný uživatel17. září 2021

Možnost individuálního nastavení.

Manuál,bod č.5 instalace.Vyšroubujte 4 přepravní šrouby a vytáhněte plastové rozpěrky. Vytáhnout tyto rozpěrky bez násilí a zničení je nemožné.

Jak funguje u firmy AEG výstupní kontrola???

Registrovaný uživatel22. května 2021

velmi tichý provoz, intuitivní ovládání, nadstandartní garance na motor

zatím jsem na nic závažného nepřišel, snad jen komunikace s externím zařízením.

jedná se o velmi povedený model, ale jelikož člověk nekupuje pračku každé 2 roky , tak vývoj jde neustále kupředu ke spokojenosti zákazníka

Registrovaný uživatel26. prosince 2020

Tichá při praní.

Velmi hlučná při ždímání. Jsem poměrně značně zklamán velmi laciným provedením. Např. odtoková hadice není napojena zvnějšku na odtokové kolínko, ale uvnitř přímo na čerpadlo. Navíc má o 2 mm menší průměr, takže použití prodloužené hadice je velmi komplikované. Přestože pračka není levná, nedávají jako příslušenství ani klíč pro ustavení do roviny.

Pračku jsem koupil proto, že se mi do koupelny nevejde pračka 60x60 cm. Pokud máte možnost nějak vytvořit prostor pro pračku standardních rozměrů, určitě si tuto nekupujte.