Zatím spokojenost...

Zatím spokojenost...
nemohu hodnotit vánoční dárek
Po 2 vypráních přestala prát, nejde doporučit, někdo zapomněl namontovat šroubek, který drží tlačítko zap/vyp
Rychlá tichá, úsporné programy
spolehlivý stroj
Tichá,dobře vyprané prádlo.Možnost úpravy programů.
Menší vibrace při ždímání.
Velká spokojenost.Patá pračka za 40 let značky AEG.
Pračku doporučil prodejce. Přesvědčila mě technologie ProSteam, která umožňuje využít páru. Pračka je robusní, výkonná, nabízí programy, které využiju. Kapacita až 8 kg umožňuje prát lůžkoviny. Výborný je 20 minutový program na mírně špinavé prádlo a program pro outdoor oblečení.
Trochu nepřehledný displej. Tlačítka musím někdy mačkat 2x, není jistota, že sepnou.
Až na detaily pračka, se kterou jsem zatím spokojený. Jiné recenze zmiňují vibrace, ale problém jsem měl jen v případě, že jsem v pračce měl třeba jedny jeansy - při 1200 otáčkách prostě jeden kus oblečení nerozloží tak, aby nevibrovala.
Hrozný je to traktor vibrace, pračka skáče jsem hodně sklamana
Pračku máme 1 měsíc, prádlo je poměrně dobře vyprané.
Produkt nesplnil naše očekávání. Podle mého názoru je škoda, že chybí funkce kontroly stability, tj. rozmístění prádla v bubnu při, resp. před ždímáním, myslím, že by to bylo lepší při provozování pračky (vibrace) a snížilo by to počty případů, kdy je podle návodu třeba při procesu ždímání při větších vibracích vypnout pračku a ručně prádlo přerovnat-rozprostřít a pak znovu pračku pustit.
Prádlo je poměrně dobře vyprané, ale produkt nesplnil naše očekávání.