Pračka Recenze AEG ProSense L6SE27SCE

Recenze AEG ProSense L6SE27SCE

Volně stojící předem plněná slim pračka AEG ProSense L6SE27SCE se stane praktickým pomocníkem při péči o prádlo vaší rodiny. Oděvy budou důkladně vyprané a vy budete mít více času na sebe a svou rodinu. Pračka je šetrná k hedvábným a jemným tkaninám. Na jedno praní vypere 7 kg prádla, což je dostačující i pro větší rodinu.

Registrovaný uživatel27. července 2022

Zatím spokojenost...

Registrovaný uživatel26. listopadu 2021

Marek Mazur20. října 2021

Po 2 vypráních přestala prát, nejde doporučit, někdo zapomněl namontovat šroubek, který drží tlačítko zap/vyp

Registrovaný uživatel24. září 2021

Rychlá tichá, úsporné programy

Registrovaný uživatel20. září 2021

spolehlivý stroj

Registrovaný uživatel24. srpna 2021

Tichá,dobře vyprané prádlo.Možnost úpravy programů.

Menší vibrace při ždímání.

Velká spokojenost.Patá pračka za 40 let značky AEG.

Registrovaný uživatel11. dubna 2021

Pračku doporučil prodejce. Přesvědčila mě technologie ProSteam, která umožňuje využít páru. Pračka je robusní, výkonná, nabízí programy, které využiju. Kapacita až 8 kg umožňuje prát lůžkoviny. Výborný je 20 minutový program na mírně špinavé prádlo a program pro outdoor oblečení.

Trochu nepřehledný displej. Tlačítka musím někdy mačkat 2x, není jistota, že sepnou.

Až na detaily pračka, se kterou jsem zatím spokojený. Jiné recenze zmiňují vibrace, ale problém jsem měl jen v případě, že jsem v pračce měl třeba jedny jeansy - při 1200 otáčkách prostě jeden kus oblečení nerozloží tak, aby nevibrovala.

Bobulemodule16. září 2020

Hrozný je to traktor vibrace, pračka skáče jsem hodně sklamana

Registrovaný uživatel10. září 2020

Pračku máme 1 měsíc, prádlo je poměrně dobře vyprané.

Produkt nesplnil naše očekávání. Podle mého názoru je škoda, že chybí funkce kontroly stability, tj. rozmístění prádla v bubnu při, resp. před ždímáním, myslím, že by to bylo lepší při provozování pračky (vibrace) a snížilo by to počty případů, kdy je podle návodu třeba při procesu ždímání při větších vibracích vypnout pračku a ručně prádlo přerovnat-rozprostřít a pak znovu pračku pustit.

Prádlo je poměrně dobře vyprané, ale produkt nesplnil naše očekávání.