Velice tiché praní.

Velice tiché praní.
Velice tichá při praní,i při ždímání. Velký vnitřní prostor v bubnu.
Nemohu ohodnotit, jelikož pračka nebyla obchodem Electro World vůbec dodána. Nedoporučuji v obchodě nákup, jelikož nejsou schopni zboží dodat, ani zajistit adekvátní náhradu. Po téměř dvouměsíčním čekání jsem se dozvěděla, že zboží stále není k dispozici a lhůtu prodloužili o další 2 měsíce.
Zatím jsem nenašel chybu,funguje skvěle,tiše.
Na obalu nebylyo patrne zadne poskozeni, tak sme ji nerozdelali hned. Po rozdelani byla nabourana - zcela znicena. V ElektroWorldu nam rekli, ze reklamaci neuznaji, protoze jsme ji nerozbalily do 48 hodin a mame si sjednat opravu sami u AEG. Takze to byl nejhorsi nakup co jsme kdy ucinili...
množství prádla, přehledný displej
vibrace