Pračka Recenze AEG ProSense L6FBG48SC

Recenze AEG ProSense L6FBG48SC

Předem plněná automatická pračka AEG L6FB48SC je strážcem každodenního oblečení. Díky speciální technologií ProSense se každá dávka prádla zváží a pračka podle toho zvolí cyklus šitý přímo na míru. Senzory pak upraví dobu praní, aby se cyklus zbytečně neprodlužoval. Pračka tak šetří spotřebu vody i energie a prádlo je po vyprání svěží a jako nové.

Registrovaný uživatel17. května 2021

Pere, dá se upravit čas, u některých programu. Je tichá. Spokojenost

Špatně jde zavírat přihrádka na prášek.

Registrovaný uživatel7. března 2021

Tichý chod i odstřeďování, nevibruje. Prádlo je dobře vyprané, zřejmě je správně dávkována voda narozdíl od jiných typů praček se zoufalou snahou o úsporu vody.

Celkově asi 5. pračka, zatím asi nejlepší (předchozí výrobci LG, Bosh, Siemens, Tatramat)

Registrovaný uživatel15. ledna 2021

upřednostňuji tuto značku, tichá, dostatečný výběr programů, dobrá cena

při nejvyšších otáčkách ždímání se třese

Registrovaný uživatel10. ledna 2021

Tichá, dobře pere

Registrovaný uživatel26. ledna 2020

Protože jsem četla specifikace a recenze ,které mě pomohly se rozhodnout měla jsem představu co by měla mít.Vyniká tím ,že si můžete upravit délku pracího cyklu ,teplotu , má 20min program.Je velmi tichá.Používám pračku i dvakrát týdně pečuji o 96letého člena rodiny.

Jsem velmi spokojená......DOPORUČUJI