Pračka Recenze AEG LFR73964VC

Recenze AEG LFR73964VC

Volně stojící pračka AEG LFR73964VC je zařazena do energetické třídy A. Pračka má zásuvku UniversalDose pro vkládání kapslí PODS, které se v ní rychleji rozpustí, než v bubnu spotřebiče. Pračka AEG LFR73964VC disponuje parním program, jež může sloužit k osvěžení oděvů. Buben pračky pojme 9 kg prádla.

josefsembera28. září 2025

- účinnost praní zatím nemohu hodnotit - ovládání je jednoduché a intuitivní - je velmi tichá a klidná

miro.cechova29. května 2025

Jsme se značkou AEG spokojeni. Máme myčku 20 roků bez poruchy

Jen aeg

helena25. února 2025

Celkem velký výběr programů. Funkce pára opravdu osvěží prádlo a je méně zmáčkané. Tichý chod pračky, který neruší svým hlukem okoli

Registrovaný uživatel24. srpna 2024

Funguje :-), pere dobře

Registrovaný uživatel13. července 2024

snadné nastavení programů - různé kombinace, lze nastavit úsporu času, parní program, speciální nádržka na tekutý prací prostředek, hladký buben jsem moc spokojená

Registrovaný uživatel7. července 2024

Tichá, perfektní

AEG už několikátá v řadě, šli bysme do ní znovu

roman.olsar18. dubna 2024

prozatím max. spokojen

Tomk19. března 2024

Přešli jsme z prémiové třídy do střední a po týdnu užívání jsme zatím spokojeni. Parametrově jsme vycházeli podle minulé pračky oproti,které má AEG větší variabilitu programů. Nemá však intel.dávkování a osvětlení bubnu,ale nic bez čeho by nešlo žít. Minulá pračka nám vydržela 12let tak uvidíme co vydrží AEG.

Jitka7. ledna 2024

Splňuje mé požadavky