Pračka Recenze AEG LFR73844OC

Recenze AEG LFR73844OC

Pračka se předním plněním AEG LFR73844BC disponuje kapacitou pro praní až 8 kg prádla. Technologie ProSteam zajistí šetrnou péči pro oděvy s nižším výskytem pomačkání - s dávkou páry během pracího cyklu změkčí látku a narovná její vlákna. O tichý chod a optimální výkon pračky se postará ÖKOInvertor motor. Oceníte nižší spotřebu energie díky úsporné energetické třídě A.

bajorr24. září 2025

Zatím to vypadá dobře a vše jede jak má

pavel.brezovsky8. dubna 2024

má vše co potřebuji

hlučnější proti minulému výrobku AEG, který vydržel 25 let

Registrovaný uživatel26. listopadu 2023

Značka AEG s objemem bubnu 8 kg byla doporučena opravářem. Chtěli jsme parní pračku a tento výrobek splňuje technické i ekonomické parametry. WiFi připojení spotřebiče do telefonu - je vidět, že jsme zase o kousek napřed (jestli to bude stačit, to nevíme). Zatím máme za sebou první praní, nejdelší program je kratší než na naší staré pračce. Je možnost vkládat prací tablety, tekutý či sypký prášek.

Zatím o žádných nevíme.

Registrovaný uživatel6. srpna 2023

tichý chod, možnost nastavení programu praní přes mobilní telefon, informační zprávy o stavu praní v mobilním telefonu, líbivý design