Zatím jen jedno rychlé praní, ale funguje krásně. Zatím se seznamuji.
Zatím jsem spokojený.

Zatím jen jedno rychlé praní, ale funguje krásně. Zatím se seznamuji.
Zatím jsem spokojený.
Zatím nemohu hodnotit, protože jsem pračku ještě nezapnul, ale ta předchozí AEG mně vydržela bez jakékoliv opravy (!!) třicet (!!!) let. Takovou výdrž už dle netu dnešní pračky nemají, tak 8 - 10 let, což je h a n e b n ě málo - takový spotřebič by měl vydržet alespoň 20 i více let. PAK JE TO KVALITA, NA KTEROU LZE PĚT ÓDY. Tomáš Zach
snadné ovládání v češtině
Skvělý poměr cena výkon
Tichá
tichá, pere dobře, což stačí
dobrá volba
Pavla je tichá, jednoduchá na ovládání, nikde necestuje, prádlo vyprané, dobře vyždímané i pro nižších otáčkách. Funkce oživení prádla párou je zajímavá, lze ji jednoduše použít, je zcela funkční.
Prostě AEG
Kvalitní pračka za rozumné peníze.
Velká, prostorná. Při ždímání necestuje.
Prádlo není tak voňavé jako ze staré pračky (stejný prášek, stejná aviváž).
Zatím klidná,spolehlivá pračka.Výměna za stejnou předcházející značku AEG ,u které byla dlouhá životnost.
S pračkou jsem velmi spokojená. Zůstala jsem věrná značce AEG.
Dobře pere - spokojenost
Při ždímání velmi hlučná
Prala jsem pouze jednou-za mě tichá a i na 30C výborně.
energetická náročnost, nastavení programů
Dělá co má, jsme spokojeni s výběrem.
Zatím neznáme.
Prádlo je velice dobře vyprané, velký buben, pokud použijete páru, je prádlo téměř nezmačkané.
Pokud nemůžete k programu použít páru, je prádlo velice zmačkané, i když snížíte počet otáček na co nejméně, aspoň na tolik, aby prádlo bylo aspoň trochu vyždímané. A to se bohužel vztahuje i na praní 5kg prádla, což si myslím, že tento program je i časově moc fajn. Ale použít ho znamená, že o co kratší dobu peru, o to déle pak stojím u žehličky. A to nechci.
Kvůli té žehličce pouze průměrné hodnocení
Tichá pračka.
Dobře pere a má jednoduché ovládání. Peru tak 5-6 praček týdně.
Jsem zatím spokojená,
Tichá celková spokojenost
Máme krátce těžko ještě hodnotit
- možnost zkrácení času praní - tlačítkem úspora času
- krátký program (69 min) na 5 kg prádla
- nízká spotřeba energie
- objem bubnu 8 kg
- prodloužená záruka na 5 let + doživotní záruka na motor
Zatím jsem spokojená. Doufám, že nám pračka dlouho vydrží.