Myčka nádobí Recenze AEG FSB53927Z

Recenze AEG FSB53927Z

Držák GlassHolder v myčkách nádobí AEG zajišťuje úplnou ochranu pro veškeré vaše skleněné nádobí. Dolní koš je vybaven držáky SoftGrips a podpěrami SoftSpikes, které jsou speciálně navrženy tak, aby sklenice držely na místě. Během každého programu se tím předchází poškození nádobí. Vložte vše do myčky nádobí díky zásuvce MaxiFlex.

vekoutna3. června 2024

Šla jsem do myčky AEG, protože mám pračku AEG a jsem s ní spokojená. Myčka je tichoučká, ovládání OK. Montáž pouze dle youtube, dle přiloženého nákresu ani náhodou nedáte.

Určitě je vnitřní prostor menší kvůli přívodu vody k ramenům, nedomývá dobře nože a občas i hrnce:-( Mycí výkon je v pořádku pouze při dlouhých programech, jinak ne.

Protože hodně vařím, jsem ráda za tohoto pomocníka, ale za ty peníze jsem očekávala lepší zboží:-( Teď budu jenom čekat, jak dlouho vydrží fungovat bez závad.

michal.dnes15. dubna 2024

Tichá

kate.fia19. prosince 2023

Tuto myčku jsem vybrala, protože doufám, že je značka AEG spolehlivá a myčka vydrží pracovat déle než dva roky. Myje a suší stejně jako myčka, kterou jsem měla 12 let, tedy dobře. Fajn je samostatný koš na příbory, díky kterému je v dolním koši víc místa. Vyhovuje mi světelná signalizace na podlahu během mytí.

Funkce air dry je přeceňovaná, na dolním okraji nádobí, na příborech a v prohlubních stejně zůstávají kapky. Speciální držák na sklenice na víno je mi k ničemu, protože je pravděpodobně určen pouze pro ty s velmi tenkou nožkou. Bylo poměrně náročné nainstalovat ji do kuchyňské linky- jedná se o vestavný model.

doufám, že značka AEG je spolehlivá, myčka myje dobře

Registrovaný uživatel13. dubna 2022

Dobře myje,oproti minulé myčce je o dost tišší, odložený start a časy mytí od 30minut

Registrovaný uživatel29. prosince 2021

Myčka je tichá, dobře meje jsem spokojená!

Registrovaný uživatel8. ledna 2021

Splňuje naše očekávání (v souladu s tím, co jsme si o ní "vygůglili") a zatím funguje. Doufáme, že to tak bude dlouhá léta.