Myčka nádobí Recenze AEG FES5395XZM

Recenze AEG FES5395XZM

AEG FES5395XZM je vestavná myčka na nádobí se šířkou 60 cm. Zásuvka MaxiFlex pojme všechny druhy náčiní. Od několika sad příborů po náčiní nadměrné velikosti. Flexibilní dělicí příčky umožňují úpravu každé náplně.

Registrovaný uživatel6. října 2021

Myje lepe nez předešlá myčka

Že nemá nastavitelné zadní nožičky tudis se musí něčím podložit. A trochu mi vadí ze vrchni kos je nízký kvuli šuplíku z příbory nevleze tam vyšší nádoby vse se musí dávat do spodního kose.

Registrovaný uživatel22. září 2021

Zpracování myčky pro mne bylo velké zklamání. Dvířka i po montáži čelní desky se kroutí, vůle v pantech dvířek, atpod. Původní 10 let stará myčka whirlpool podobné cenové hladiny byla na první pohled daleko robustnější. Kdybych si kupoval BEKO za 9 tis., tak je to za mně akceptovatelné, ale u myčky za 17 tis. ne.

Registrovaný uživatel12. srpna 2021

šuplík na příbory, prostorné přihrádky, jednoduchá instalace, velmi tichý chod

zatím jsem neobjevila, možná mě napadá délka programů, ale třeba najdu takový, který bude časově vyhovovat

Registrovaný uživatel19. července 2021

Předchozí myčka AEG nám vydržela bez závad 22 let