Myčka nádobí Recenze AEG FEE72910ZM

Recenze AEG FEE72910ZM

Vestavná myčka nádobí AEG FEE72910ZM zajistí důkladné mytí díky integrovanému satelitnímu ramenu a systému pěti sprchovacích rovin, které jsou zárukou vynikajících výsledků. Na rozdíl od tradičních sprchovacích ramen se toto inteligentní satelitní rameno pohybuje různými způsoby. Má tak třikrát lepší pokrytí než běžné myčky. K sušení pak myčka nádobí využívá technologii AirDry, která spočívá v…

Registrovaný uživatel6. června 2024

Tichá, prostorná, ve srovnání s naší starou myčkou myje naprosto parádně. Velká spokojenost.

Registrovaný uživatel4. března 2023

tichá

horší uchycení skleniče v prostředním koši

Registrovaný uživatel21. prosince 2022

Tuto značku a podobný typ jsme měli přes 10 let, proto jsem opět chtěla tuto značku. myje perfektně, praktická, jednoduché ovládání, AEG mě ještě nezklamalo

Registrovaný uživatel26. března 2022

Myška splnila očekávání. Zatím jsme nenašli žádný problém.

Jen škoda, že dílenské zpracování a použité materiály se nedají vůbec srovnat a kvalitou EAG před 12ti lety, kdy jsme kupovali předchozí myčku. Jedná se ale o naprostý trend u dnešních výrobků.