Myčka nádobí Recenze AEG FEE52910ZM

Recenze AEG FEE52910ZM

Vložte vše do myčky nádobí díky zásuvce MaxiFlex. Je navržena tak, aby pojala příbory a náčiní jakékoliv velikosti. Ať je velké nebo má zvláštní tvar. Flexibilní dělicí příčky a maximální hloubka zajišťuje upravitelnost každé náplně.

Registrovaný uživatel5. března 2022

Myje dobře.

Špatný návod na montáž prkénka na dvířka. K myčce jsou přiloženy šrouby co drží desku na dvířkách, pro které nejsou v myčce otvory.

Registrovaný uživatel2. března 2022

Myje hezky. Dobře uspořádané. Vejde se hodně nádobí.

Mohla by být možnost sklopit všechny přihrádky na talíře ve spodním šuplíku, jde jen část...

Registrovaný uživatel13. ledna 2022

podle návodu se mi nepodařilo nastavit tvrdost vody

Registrovaný uživatel6. listopadu 2021

Tichá,dobrá cena

Registrovaný uživatel1. listopadu 2021

dost dobré

Registrovaný uživatel11. května 2021

Jsem velmi spokojena jak s vyrobkem, tak s jeho dodáním.

Registrovaný uživatel6. března 2021

Nízká spotřeba vody Automatické otevření dveří Automatické vypnutí Přiměřená hlučnost Dobře viditelný display

Myčka by mohla po dokončení programu alespoň pípnout a dát vědět že skončila s mytím.

Rozhodně doporučuji koupi této myčky.

Registrovaný uživatel11. ledna 2020

Zatím jsem neobjevila žádné nedostatky, snad vydrží déle než předchozí myčka AEG (6 let). Trochu jsem se bála přiborové zásuvky, ale zásobník se dá celý vyjmout, takže hodnotím kladně. Myčka je skuteč ně XXL.

Do horní zásuvky se skutečně nevejdou vyšší sklenice, ale s tím jsem počítala.