Pračka se sušičkou Recenze AEG DualSense L7WBG68W

Recenze AEG DualSense L7WBG68W

Nová pračka se sušičkou Kombi s technologií DualSense přizpůsobí teplotu a pohyb bubnu různým tkaninám a upraví programy dle specifické náplně. Vše od vzorovaných bund po měkké svetry lze pečlivě vyprat, usušit a ochránit najednou. Naše technologie DualSense přizpůsobí teplotu a pohyb bubnu různým tkaninám a upraví podle nich program. Díky nižším teplotám a kontrolovanému pohybu lze pečlivě…

Jan Dekic24. ledna 2024

tichý chod a množství programů

pračka rezaví, po 4 letech

Koupit si pračku, která nesmí přijít do kontaktu s vodou byl hloupý nápad.

Registrovaný uživatel1. prosince 2021

dva roky fungovala dobře

měsíc po záruce se rozbila sušička, dva měsíce po záruce zcela zničené betonové závaží bubnu, beton na závaží zcela rozpraskaný

byla to moje první zkušenost se značkou AEG a už bych si ji nekoupila

Registrovaný uživatel13. července 2021

tento typ pračky mi byl doporučen prodejcem za typ který nemají skladem. Kvůli místě v bytě jsme byli nuceni pořídit pračku se sušičkou a dobře jsme udělali. Pere skvěle, vejde se tam dost prádla naprostá spokojenost. Jediný co je zatím můj problém je to sušení, stále to vychytávám a asi mi to bude ještě chvíli trvat než se z nás stanou kamarádky.

zatím mě nic nenapadá

Pro mě je to zatím krátká doba na hodnocení

Registrovaný uživatel31. března 2021

Spolehlivá. Sušení super

Registrovaný uživatel8. února 2021

Značku AEG používá celá moje rodina a jsme spokojeni. Tento produkt jsem si koupil také z důvodu malého prostoru.

Jsem naprosto spokojen.

Registrovaný uživatel17. srpna 2020

Tichý provoz, vyhovující programy. Sušičku jsem použila jen jednou na vyzkoušení, prádlo bylo hebké, bez žmolků. Ale některé bylo vlhké, podle materiálu.