Pračka se sušičkou Recenze AEG DualSense L7WBE69S

Recenze AEG DualSense L7WBE69S

Volně stojící pračka se sušičkou AEG L7WBE69S s předním plněním se řadí do energetické třídy E pro cykly praní a sušení. Poskytuje kapacitu 9 kg prádla pro praní a 6 kg prádla pro cyklus praní a sušení. Sušička využívá kondenzaci, vlhkost se sráží do nádrže. K dispozici nabízí 10 pracích programů.

Radomil Coufal4. října 2025

Po 2,5 letech první oprava! U tak drahého spotřebiče.

Má smysl kupovat drahé spotřebiče? Předchozí Baumatic vydržel bez opravy 15 let a to jsme měli malé děti.

Registrovaný uživatel27. června 2021

Moc programů

Registrovaný uživatel17. dubna 2021

Spolehlivá značka. Tichý chod. 3x týdně.

Registrovaný uživatel15. dubna 2021

Pračka předčila mé očekávání. Výborně pere a suší snad ještě lépe. I krátký program (praní i sušení za 60 minut) mne překvapil. Prádlo bylo zcela suché a krásně nadýchané. Tichá, malá spotřeba vody. Opravdu nemám co vytknout. Jsem maximálně spokojená. Mohu jen doporučit.

Registrovaný uživatel28. prosince 2020

Dělá to, co jsme očekávali: vypere, usuší, z pračky do skříně. Kapacita velká. Některé prádlo je zmačkanější, ale ne tragicky. Větší kusy (ložní povlečení) nutno sušit v menších dávkách nebo dosušit (půlden na sušáku). Filtr na odtoku nutno čistit častěji než u pračky, ale přístup k němu je udělán šikovně.