Recenze Adventure Menu Svatomartinská husa s červeným zelím a bramborovým knedlíkem 450 g

Užijte si nejenom svátek Svatého Martina venku a v pořádným stylu. Pochutnejte si na svatomartinské huse s červeným zelím a bramborovým knedlíkem od Adventure Menu. 450g porce vás bohatě zasytí.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Adventure Menu Svatomartinská husa s červeným zelím a bramborovým knedlíkem je chutné a kvalitní jídlo na cesty, které ocení ti, kdo hledají sytou a chutnou stravu. Ačkoliv je cena vyšší, většina recenzentů ji považuje za odpovídající kvalitě. Pro některé muže však může být porce nedostačující.

• Výborná chuť
  • Kvalitní suroviny
  • Dobře ochucené
  • Jednoduché na přípravu
  • Syté a zasytí
  • Vyšší pořizovací cena
  • Pro některé muže nemusí být dávka dostačující

lukas.kloc22. září 2025

Moc dobré a za tu cenu ještě lepší :)

karel.stach7. října 2024

Husička je výborná

Výborná. Jen si člověk musí uvědomit, že váží skoro půl kila a nebrat si jí jako finální jídlo za odměnu na šestidenní trek, jako jsem to udělal já. Byla dobrá i tak, jen jsem jí po cestě chvílema nenáviděl :)

Kateřina18. února 2024

Zkusila jsem poprvé a hned se zamilovala douzasneho jídla, jako od maminky.

Registrovaný uživatel16. dubna 2023

Chtěla jsem vyzkoušet něco netradičního v hotovkách. A ono to opravdu funguje. Jídlo bylo velmi chutné a syté. Možná pro muže nemusí být dávka dostačující, ale já tuto kombinaci hodnotím jako něco, co se opravdu povedlo.

Registrovaný uživatel1. ledna 2023

dobrá chut, ohříval jsem v hliníkovém ešusu s trochou vody na VAR2 a bez problémů

cena by mohla být přívětivější

Registrovaný uživatel11. prosince 2022

Příjemné zpestření při venkovních aktivitách Kvalitní suroviny, dobře ochucené jednoduše poživatelné

Celkově velmi dobře připravené jídlo, vzhledem k obsahu, velikosti a typu balení nutno počítat s vyšší pořizovací cenou, která může někoho odradit, ale je to velmi kvalitní a chutná potravina.

Registrovaný uživatel8. prosince 2022

nedobrý