Recenze Adventure Menu Kids švédské masové kuličky s krémovou omáčkou a bramborovou kaší 250 g

Adventure Menu Kids přináší praktické řešení pro rodiče hledající chutné a vyvážené jídlo na cesty pro své děti. Tento pokrm obsahuje švédské masové kuličky připravené z hovězího masa, které jsou doplněny krémovou omáčkou a bramborovou kaší. Celková hmotnost balení je 250 gramů, což představuje ideální porci pro jednoho strávníka. Energetická hodnota tohoto jídla činí 838 kilojoulů, což…

domabyl8. června 2025

Výborná chuť

Registrovaný uživatel23. června 2023

Celkem jedlé, dětem se líbil obrázek na obalu.

trochu dražší

Registrovaný uživatel10. února 2023

Já vím, nejsem dítě. Přesto jsem to chtěl vyzkoušet. Adventure menu je obecně moje nejoblíbenější značka sušených a hotových jídel. A tahle hotovka je překvapivě dobrá. Tedy zejména ta bramborová kaše. Chutná spíš, jako by byla smíchaná s hrachovkou (to asi ta cibulka v tom?), což mi ale po pár soustech přišlo docela dost fajn. Kuličky jsou jedlé, není to jak od babičky, ale to snad ani nikdo nečeká. Jako rychlý malý oběd, aby člově neodpadl před odpolední náloží kilometrů, to doporučuju.

Obrázek je zavádějící žádná marmeláda, nebo co to je na obrázku, se nekoná. Profesionální šmé na lidi, to je jak kdyby Franta Kocórek ohýbal nikl a hliník. ;)