vyhovující design, barva nevtíravá, nízká cena-pro mne důležité, hodí se do mého bytu jsem velmi spokojená. Jednoduchá manipulace při montáži. Ani jsem nevěřila, že to zvládnu sama. Díky, byl to dobrý tip.

Snadná montáž. Bezchybné provedení.
barva, velikost, cena, materiál
používám pořád
Vynikající a pohldné
Spokojen na výtečnou.
Vypadá přesně jak jsme si představovali. A dle popisu. Pohodlná a příjemná na sezení.
Mohu jen doporučit.
Koženkový materiál židle je strašně cítit, mám doma 2 měsíce a zatím to nevyprchalo. Když na ní sedím hodinu u PC, tak mě ten smrad úplně čpí v nose. Je to špatný materiál a nedovedu si představit, že si jich někdo koupí víc do kanceláře a pracuje tam 8 hodin. Už jsem kontaktovala dodavatele.
Koupi doporučím, výrobek splňuje očekávaní
Pohodlná židle i při delším sezení.
Chybí krytky na madylkach
Reklamace vyřízená téměř okamžitě.
Doporučuji.
Tak by měl obchod fungovat.
Perfektní design, pohodlné, praktické a vkusné.
Díky
Elegantní, barva vyhovuje.
Sklon sedáku není rovný, ale částečně kolmý směrem z křesla. Sklon nejde vyrovnat.