Pohodlná jako trailová obuv
Po roce užívání hluboká prasklina v ohybu po celé šířce mezi klenbou a špici - na obou botach (vzorek ještě v kondici)- reklamace neuznána
Chyba materiálu
Nekupovat...

Pohodlná jako trailová obuv
Chyba materiálu
Nekupovat...
Snad jen to, že botka dobře vypadá a Gore-tex plní svou funkci.
Podrážka mi ubývá před očima.
Tlačí dost v místě dvou pruhů na straně malíčku a to jsem kupoval boty s dostatečnou rezervou (zvyk z běžeckých bot).
Za mě trochu zklamání. Mám botu s dostatečně velkou vůlí (o centimetr a půl než mám nohu) a dost jsem bojoval s těma dvěma pásky v místě malíčku. Při určitém sklonu terénu to tam slušně dřelo. Po třetím dnu se to zlepšilo. Asi si noha zvykla. Co mě ale vadí je, že podrážka jde neuvěřitelně rychle pryč :( Je na ní nápis Continental, tak jsem si myslel, kolik spolu nenachodíme, jakou bude mít odolnost a mizí mi v podstatě před očima. A to jsem byl v botech zatím pouze 3x.