Recenze ADC Blackfire Project L

Ve hře Project L se budete ze svých dílků snažit skládat skládačky jednu po druhé tak, abyste dílky využili optimálně a získali co nejvíce bodů. Hráči začínají hru se dvěma dílky. Tyto dílky použijí k dokončení skládaček, získání vítězných bodů a nových dílků, které jim pomohou splnit komplikovanější skládačky. Dílky se podle své velikosti dělí na čtyři úrovně.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 15 recenzí pomocí Seznam AI

ADC Blackfire Project L je zábavná a svižná desková hra s jednoduchými pravidly, která osloví hráče všech úrovní. Její krásné zpracování a osvěžující hratelnost z ní činí vhodnou volbu pro ty, kdo hledají rychlou a přístupnou hru. Drobné nedostatky v propracovanosti krabice a počtu dílků pro solohru jsou vyváženy pozitivními vlastnostmi.

• Jednoduchá a srozumitelná pravidla
  • Svižná a rychlá hra
  • Zábavná a osvěžující
  • Krásné zpracování a provedení dílků
  • Dobrá pro hráče všech úrovní
  • U některých verzí méně dílků pro solohru
  • Krabice by mohla být propracovanější

Czechgamer.com
Hodnocení: 90 %Odborná recenze
Czechgamer.com

Jednoduché, hravé a cez to všetko stále komplexné

Více na Czechgamer.com
Registrovaný uživatel25. května 2026

Srozumitelná, zábavná

sirena013. září 2025

dá se hrát už od dvou hráčů

Registrovaný uživatel7. srpna 2024

Jednoduchá a svižná hra. Máme ji už od Kickstarteru, také jednu retailovou a kupujeme ji i jako dárek opakovaně. Dá se hrát s méně zdatnými i zdatnějšími hráči. Je to jedna z her, kterou máme na stole pravidelně. Líbí se mi také její zpracování.

V retailové verzi bývalo (nevím, zda to ještě platí) lehce méně dílků pro solohru. Dalo se to řešit, ale nebylo to úplně comfy.

Registrovaný uživatel4. dubna 2023

Skvělá hra na logiku.

Hrajeme s vnukem 9 let a ohromně ho to baví.

Registrovaný uživatel7. ledna 2023

Super hra

Výborná hra pro max. 4 hráče...

Registrovaný uživatel1. prosince 2022

Velmi profesionální provedení, radost se jen dívat jak to celé vypada

Registrovaný uživatel6. listopadu 2022

jednoduchá pravidla, rychlá hra

Registrovaný uživatel18. května 2022

Svěží deskovka s jednoduchými pravidly. Na první zahrání zábavná, krásně zpracování. Osvěžující protiklad ke komplikovaným deskovkam. Krásně provedení dílků a kartiček.

Krabice by mohla být propracovanější, ale za tuhle cenu i tak parádní!

Poměr cena/výkon jednoznačně válcuje současnou nabídku. Vřele doporučuji.

Registrovaný uživatel19. února 2022

Žádný produkt nedorazil.

Naprd.

Registrovaný uživatel13. února 2022

Netradiční hra pro dva i více hráčů

Registrovaný uživatel12. ledna 2022

Registrovaný uživatel26. prosince 2021

Registrovaný uživatel20. listopadu 2021

Parádní hra, všem doporučuji!!

Registrovaný uživatel29. října 2021

K této hře mám snad jen pozitivní komentář, je to jednoduchá, rychlá hra, která vás donutí i trochu přemýšlet. Kdo má rád propracované složité hry, tak si taky na svoje nepřijde, ale kdo má rád svižnější hry, kde něco zároveň "tvoří" a musí trochu i přemýšlet nad tahy, tohle je hra pro něj.

Snad jen, že mě rozčiluje, když někdo dlouho přemýšlí a já už vím x tahů dopředu, co chci udělat :D

Žádné zápory jsem nenašla, resp. věděli jsme do čeho jdeme, koukli jsme na videa a recenze a bylo nám jasné, že to nebude extra propracovaná složitá hra. Je to svižné, rychlé, skladné a hlavně zábavné!