Recenze ADC Blackfire Moje kavárnička

Dát si šálek kávy, to je zkrátka moment pohody pro zákazníka. V kavárně se však ve špičce objednávky spíše hromadí a nejinak je tomu ve hře Moje kavárnička i dnes. Vaším cílem bude dokončit objednávky zákazníků, zvýšit tak své hodnocení a být díky tomu uznáván coby nejlepší barista.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Hra ADC Blackfire Moje kavárnička je podle recenzí zábavná a nápaditá desková hra s krásným zpracováním a jednoduchými pravidly. Podporuje strategické myšlení a je vhodná pro rodinu i děti, přičemž si zachovává vysokou úroveň zábavy.

• Nápaditá a zábavná hra
  • Krásné zpracování a detaily
  • Jednoduchá pravidla
  • Podporuje strategické myšlení
  • Zábavná pro rodinu i děti
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

votavova.a24. ledna 2026

Skvělá hra, která se hraje s velkým napětím až do konce. Pravidla jsou velmi podrobně a pečlivě vysvětlena. Design je nádherný a herní komponenty jsou vypracovány maximálně dokonale. Příjemně mne překvapilo, že se kromě zábavy učíme i druhy nám dosud neznámých nápojů a jejich složení. Kavárnička je moje nejmilejší hra, ale bohužel ji vlastní moje vnučka, s níž se vídám málo často.

Kerteszova.daniela055. listopadu 2025

Dokonalost sama Hra je zábavná, neomrzí Detaily 10/10

Za mě jasná 10/10

evask19. června 2025

Vnučka je nadšená

maja565126. dubna 2025

Krásné komponenty Hra má jednoduchá pravidla Opravdu nás baví

BM21. února 2025

Dobrá hra na promýšlení následujících kroků, nádherné zpracování!

stanislava.dankova25. ledna 2025

nápaditá karetní hra pro rodinu

gabrielagabr4. ledna 2025

Skvělá strategická a zároveň zábavná hra. Nejlepší deskovka, kterou jsem kdy hrála.

benediktfetko2. prosince 2024

Darček na Vianoce. Zatiaľ nerozbalený. Z recenzií vyzerá ako dobrá zábava. Taký overcooked vo forme stolovej hry.