Posilovací věž Recenze Acra Brother HG4600

Recenze Acra Brother HG4600

Acra Brother HG 4600 je skvělé multifunkční posilovací zařízení, které je vhodné pro plnohodnotný domácí trénink. Konstrukce je složená z masivního multipressu s kladkami a samostatné polohovací lavice. Ta má nastavitelnou opěru a sedátko, jsou vyrobené z odolného čalounění z uhlíkových vláken. Maximální hmotnost cvičence je 135 kg.

Registrovaný uživatel9. července 2023

Procvičení všech svalových partií, stabilní, dostatek závaží. Vytvořila jsem si na něm hned závislost.

Registrovaný uživatel24. října 2022

Super materiál, dobře se cvičí a spousty různých variací. Můžu vřele doporučit všem.

Registrovaný uživatel30. května 2022

Velké množství cviků, více cihel, slušné zpracování.

Registrovaný uživatel15. května 2022

snadná montáž, cena

Registrovaný uživatel4. května 2022

Mozna montaz jednou osobou Pevna konstrukce Srozumitelny manual Rychlost dodani

Nektere svary vadi podlozkam, nedolehnou na konstrukci Nektere navarene kusy vychylene od konstrukce

I pres mensi nedostatky navarovani je konstrukce pevna a velmi stabilni. Kladky loziskove a celkove nerusiva hlucnost pri cviceni. Obrovska skala moznych cviku. Celkove jsem velmi spokojen.

Registrovaný uživatel18. prosince 2020

dobrá cena

špatná kvalita, materiál bláto prostě Čína

nehledět na cenu, ale na kvalitu

Registrovaný uživatel11. prosince 2020

cena ,funkčnost , variabilita

měkký spojovací materiál

Za tyto peníze dobrý stroj ale opět made in china . Materiál jsem silnější nečekal do této částky a vše jako celek konstukčně drží jen jsem si koupil a vyměnil čínské měkké šřouby a matice za pevný tvrdý český výrobek ...cca do 100kč a mám jistotu. Ty čínské se totiž při řádném dotahování deformují . Stružka

Registrovaný uživatel11. srpna 2020

nema stabilitu srouby se pretacej

Registrovaný uživatel20. července 2019

Dobré provedení, univerzální použití.

Je třeba hodně místa pro pohodlné používání.