RC model auta Recenze Abrex Tatra 603 - 1:14

Recenze Abrex Tatra 603 - 1:14

RC model auta Tatra 603 v měřítku 1:14 s elektrickým pohonem, precizně zpracovanou karosérií, odpruženou přední i zadní nápravou a funkčním LED osvětlením. Model jezdí všemi směry při jízdě vpřed svítí přední světla a při jízdě vzad zadní světla. Rychlost modelu cca 8 – 10 km/h.

Registrovaný uživatel14. srpna 2024

model je tématicky zajímavý, ale provedení není žádná sláva. Karoserie je poškrábaná, detaily vypadají dost lacině. Dobrá je ale cena modelu.

Karoserie je poškrábaná, detaily vypadají dost lacině. Měl jsem dva modely, první jsem ani nevybalil a reklamoval škrábance, kusy lepidla na karoserii. Druhý zaslaný byl v podstatě stejně odfláknutý, ne-li horší. Je vidět, že to dělají prasata v Číně. Jízdní vlastnosti nemohu hodnotit, protože jsem model fakticky nikdy nevybalil a nepoužil. I laciný rc model by mohl být solidně zpracovaný. Krabice je mizerná, nebrání poškození model.

nenadchne, spíše sázka do loterie zda dostanete model bez škrábanců, kusů lepidel, vlasových vláken laku na karoserii. Nebo jestli to bylo lepidlo? Krabice je mizerná, nebrání poškození model.

kapo4411. února 2024

Nostalgie.2x až 3x v týdnu si zajezdíme se synem,

Neprůhlednost oken, ovládání 27mhz (bylo by lepší 2,4ghz), krátký dosah vysílače

Jako hračka dobrý

krenotakar1. února 2024

Moje srdcovka. , věrná kopie ( šest let jsem s ní jezdil)

Výborná kopie originálu

Registrovaný uživatel22. listopadu 2023

Výborně jezdí, odolný plast, krásný model