Literární biografie Recenze ABBA: Kompletní příběh - Chris Roberts (2022, brožovaná)

Recenze ABBA: Kompletní příběh - Chris Roberts (2022, brožovaná)

Existuje jen málo skupin, které ovlivnily podobu populární hudby tak zásadním způsobem jako ikonický švédský kvartet ABBA. Čtveřice talentovaných umělců – Agnetha, Björn, Benny a Anni-Frid – naplnila slova svého nejslavnějšího hitu a dokázala, že vítěz bere vše. Získala bohatství i celosvětovou proslulost, především však čestné místo mezi popovými legendami. Ponořte se do hudební historie a…

Registrovaný uživatel31. července 2023

Chronologicky pěkně zpracované a dobové fotky. Dobrý formát brožury.

Registrovaný uživatel13. ledna 2023

-stručné, výstižné a obsah publikace má dostatečnou vypovídací schopnost, -------zveřejněné dokumentární snímky jsou zajímavé. -nízké pořizovací náklady

-žádných závažných nedostatků publikace si nejsem vědom

-doporučuji k zakoupení

dárek pro manželku

vše ok spokojen

Registrovaný uživatel11. ledna 2023

Už jsem si koupil Jethro Tull, teď tu ABBU, některé další velikány rocku mám už z dřívějška od jiného vydavatele, např. Led Zeppelin, Queen, Rolling Stonec, ale případné další tituly, které vydáte a budou-li mě zajímat a mému zájmu vyhovovat určitě si je rovněž koupím. Žák Zd.

Registrovaný uživatel11. ledna 2023

Ucelené informace o slavné skupině.

Registrovaný uživatel10. ledna 2023

Abbu mám odmala nejradši,proto jsem si toto ucelené vydání zakoupila....za mně naprostá 1 * .

Perfektní čtení.

Registrovaný uživatel7. ledna 2023

Zajímavé čtení. Nové informace. Ucelené.

Líbí se mi.

Registrovaný uživatel24. prosince 2022

Vše o legendární skupině..