Recenze AB COM Pulse 4K 2XS2X
výborný obraz plně srovnatelný s VU+ zero 4K
poměr cena/výkon
slot na HDD, SDkatu
2xCI slot
slabší ovladač, přístroj na něj reaguje se zpožděním
ovladač musí mířit přímo na přístroj bez překážek ,
teplota procesoru 63 stupňů při nízkém vytížení je docela dost
původní soft od prodejce se jevil jako problémový , nutná nová instalace softu
Po třech letech mi odešel VU+ Zero 4K který nabízel výborný obraz, a dostačující funkce včetně citlivého ovladače. Koupil jsem podobný přístroj a musím pochválit že obrazová kvalita je stejná , je přístroj je ve všem trochu pomalejší a ovladač má slabší chvilky , až druhý rychlý klik(nebo spíš delší podržení tlačítka!) mění akci na přístroji , i tak cena za to co nabízí je více než dobrá a snad tento přístroj chvilku vydrží. Po počátečních problémech s enigmou a CI slotem kde vypadávala Skylink CZ karta( puvodní nahraný soft od ABCOM.TV je tak nepoužitelný) se přehráním softwéru a doplněním pluginů tento přístroj stal stabilním a funkčním , tímto děkuji firmě Ellano.sk
Rychlé naběhnutí přjímače, ale...
Opětovně se přijímač restartuje po stisku tlačítek EPG potom Menu.
Zaplatil jsem si u dodavatele balíček s posledními aktualizacemi a nainstalováním programů, ale asi tak po 14 dnech bylo nutno přijímač opětovně přeinstalovat.
Stale po restartu (vypnutí) vyžaduje přpojení k netu, nedá se přeskočit.
Přijímač AB COM Pulse 4K 2XS2X bych již nekoupil, ale předchozí Zgemma 9 ano, ale již není na trhu. Za mne zatím nejlepší přijímač co mám je Humax 5100S.
Je to pro mě novinka.Linuxový přijímač,jsem nikdy neměl.Přijímač vyniká rychlím přepínáním programů.Používám ho jako druhý přijímač.Takže jej,zatím moc nepoužívám.
Zatím,žádné.Učím se s ním zacházet.
vynikající racenze
příliš stručný manuál